Ljusstakar

Med adventsljusstakar skapar du en härlig julstämning hemma. Lys upp fönster med en vacker ljusstake i jul. På Byggmax hittar du julljusstakar i mängder av olika former och färger. Här kan du köpa höga ljusstakar, klassiska adventsljusstakar och massor av annan julbelysning som hör december till.  Köp all din juldekoration på Byggmax från varumärken som Konstsmide och Oriva. Hos oss finns ljusslingor, dekorationsbelysning, julgranar och julstjärnor.

Skapa härlig julstämning med adventsljusstakar

Adventsljusstakarna varierar i tid när de ställs fram. Varje hem har sin egen tradition. Vissa ställer fram den första advent och har kvar dem till tjugondag knut, medan andra tar fram dem långt innan första advent för att lysa upp de mörka månaderna som faller in i slutet av året. Ljusstakar är enkla att inreda med och passar i alla rum i ditt hem. Koppla in din elljusstake till ett uttag och lys upp i vintermörkret.

Den första modellen av elljusstaken skapades redan 1934 av svenska Oscar Andersson. Idag har ljusstaken blivit så populär att den har blivit en favorit i många hem. Våra ljusstakar tillverkas av metall eller trä i olika design och färger.


På Byggmax finns allt du behöver för att skapa en mysig julstämning. Belysning är en viktig del för att lysa upp i vintermörkret både inomhus och utomhus. På Byggmax kan du köpa ljusslingor och hänga upp på balkongen eller terrassen, dekorationsbelysning till trädgården, julstjärnor att hänga i fönstret och julgranar att dekorera tillsammans med familjen.

Bygg din egen adventsljusstake

Vill du julpyssla har vi det perfekta gör-det-själv projektet som skapar julkänsla. Har du en fungerande julgransslinga hemma kan du använda den för att bygga din egen adventsljusstake. Imponera på vänner och bekanta med din egen snickrade julljusstake genom att följa 14 enkla steg. Vi har flera gör-det-själv projekt med inköpslistor som är enkla att följa. Varför inte snickra ihop julklapparna du ska ge bort i år?

Ljusstakar på Byggmax

Köp din adventsljusstake på Byggmax till ett riktigt bra pris. Skapa en härlig julstämning med juldekorationer från Byggmax.

Läs mer
Filtrera

4 träffar

Sortera på
Oriva
80x500x500, vit/röd
Oriva
Finns i flera färger
Oriva
Finns i flera färger
Oriva
Finns i flera färger