Tvätt och tork

Dags att skaffa ny tvättmaskin eller köpa ditt allra första torkskåp? Byggmax erbjuder maskinerna som håller dig ren och torr, av olika storlekar, funktion och kapacitet - till bra priser. Har du svårt att välja maskin är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna i valet att hitta rätt maskin för ditt hem.

Maskiner för tvätt och tork

För en funktionell vardag är det nödvändigt att enkelt och smidigt kunna tvätta kläder, handdukar och annat vid behov. Vi har ett stort sortiment av tvättmaskiner som effektivt gör dina kläder rena. Det finns även maskiner som är kombinerad tvätt/tork vilket kan vara en bra investering för dig med lite utrymme där hemma. Efter att du har tvättat kan en torktumlare eller ett torkskåp vara en bra hjälpreda för att snabbt och enkelt torka t.ex. sängkläder och handdukar.

Tvätt och tork hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av tvätt och torkpaket som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka olika maskiner som vi kan erbjuda för tvätt och tork.

98 artiklar

98 artiklar