Spik och skruv

Spik och skruv från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Att bygga något alldeles själv är något av det mest tillfredsställande man kan göra. När man drar i sista skruven eller bankar i sista spiken växer självförtroendet. Oavsett om du ska spika i plankor eller skruva upp en gipsskiva har vi på Byggmax grejer som passar ändamålet.<br><br> <b>Vi har rätt grejer till ditt projekt</b><br> Vi vill att du ska kunna ta dig an dina byggprojekt på ett kostnadseffektivt sätt. Därför har vi både riktigt bra <a href="https://www.byggmax.se/verktyg">verktyg</a> samt spik och skruv av en hög kvalitet till ett riktigt lågt pris. Vill du till exempel bygga din egen altan? På Byggmax finns trallskruv och virke till ditt projekt, vi hjälper dig att hitta rätt så du köper rätt trallskruv. Ingen vill få hem fel saker. När sista skruven i verandan sitter hittar du både träolja och <a href="https://www.byggmax.se/f%C3%A4rg">färg</a> hos oss så att du kan bestryka ditt verk. Vi har spik och skruv till alla olika byggnadsprojekt, allt från små träskruvar till riktigt rejäla spikar för grova reglar och plankor.<br><br> <b>Spik för olika material</b><br> Du behöver rätt spik och skruv till olika typer av material för att få ett så hållbart och snyggt resultat som möjligt. Rostfri spik passar till exempel för byggnadsprojekt som utsätts för mycket påfrestningar i form av till exempel väder och vind. Spik till lister bör istället vara så diskreta som möjligt så att du slipper måla och spackla över stora spikhuvuden. Hos oss finns så kallade listnålar som passar till detta ändamål. När du ska spika i betong behöver du speciell typ av spik, dessa spikar är anpassade för det hårda materialet och risken för att de ska böja sig är mindre. Spiktypen nubb är perfekt till mindre projekt och hobbyarbeten.<br><br> <b>Några tips om spik och skruv</b><br> Ska du skruva i betongvägg? Inga problem! Tänk bara på att skären i borrmaskinen måste vara i hårdmetall. Dra sedan tillbaka borren med regelbundna intervaller för att slippa överhettning. Använd dig sedan av skruv avsedd för ändamålet. Ska du istället dra ut spik? På Byggmax har vi spikutdragare till din hjälp. Botanisera i vårt sortiment och hitta det du söker oavsett om du behöver en ny skruvmejsel, spik till ytterpanel eller spik och skruv till andra projekt. Vi har allt till ditt bygge!<br><br> <b>Hitta allt till byggprojektet hos Byggmax</b><br> På Byggmax har vi allt till dina byggprojekt. Du hittar billig spik och skruv, verktyg och byggmaterial i vårt sortiment. Vi hjälper dig med material till dina drömprojekt. Vi unnar alla den enorma tillfredsställelsen det ger att bygga något eget helt själv.<br><br>

Spik och skruv från Byggmax. Oavsett om du ska spika i plankor eller skruva upp en gipsskiva har vi på Byggmax materialet som passar ändamålet. Vi har ett brett sortiment av skruv och spik för både inomhus och utomhusbruk som passar flera olika användningsområden.


Brett urval av skruv och spik

Vi vill att du ska kunna ta dig an dina byggprojekt på ett kostnadseffektivt sätt. Därför har vi både riktigt bra spik, trallskruv, plåtskruv, gipsskruv och plåtskruv av hög kvalitet. Vill du till exempel bygga din egen altan? Vi har en gör-det-själv guide som visar hur du gör steg-för steg.

På Byggmax kan du köpa utvalda skruvar i lösvikt. Är skruvens utseende viktigt vid projektet? En svart skruv kan göra så att det ser ännu snyggare ut.Vilken spik ska jag välja?

Du behöver rätt spik till olika typer av material för att få ett så hållbart och snyggt resultat som möjligt. Rostfri spik passar till exempel för byggnadsprojekt som utsätts för mycket påfrestningar i form av till exempel väder och vind. Spik till lister bör istället vara så diskreta som möjligt så att du slipper måla och spackla över stora spikhuvuden. Hos oss finns så kallade listnålar som passar till detta ändamål. När du ska spika i betong behöver du en speciell typ av spik, dessa spikar är anpassade för det hårda materialet och risken för att de ska böja sig är mindre. Spiktypen nubb är perfekt till mindre projekt och hobbyarbeten.Vilken skruv ska jag välja?

En skruv bör varken vara för lång eller för kort. Med en för kort skruv blir byggprojektet inte lika stabilt medan en för lång skruv riskerar att sticka ut på baksidan av ditt virke. Tumregeln är att skruven ska vara dubbelt så lång som materialet du ska fästa. När du skruvar i långa skruvar bör du alltid förborra för att få bästa resultat.

Ska du skruva i betongvägg? Inga problem! Tänk bara på att skären i borrmaskinen måste vara i hårdmetall. Dra sedan tillbaka borren med regelbundna intervaller för att slippa överhettning. Använd dig sedan av skruv avsedd för ändamålet.

Produkt 1-30 av 75

 1. Pris från
  79 95 kr /st
  1-3 d
 2. Pris från
  99 95 kr /st
  2-10 d
 3. Pris från
  76 95 kr /st
  1-3 d
 4. Pris från
  139   kr /st
  1-3 d
 5. Pris från
  229   kr /st
  1-3 d
 6. Pris från
  109   kr /st
  2-10 d
 7. Pris från
  163   kr /st
  1-3 d
 8. Pris från
  64 95 kr /st
  1-3 d
 9. Pris från
  76 95 kr /st
  1-3 d
 10. Pris från
  109   kr /st
  1-3 d

Produkt 1-30 av 75