Rutschkana

Rutschkanor i spännande färger och längder. Maxa leken för de små genom att fästa en vattenslang upptill på kanan för att få till en häftig vattenrutschbana. Här hittar du bland annat produkter från Jabo och Jungle Gym. Rutschkanor från Byggmax, alltid enkelt, snabbt och med bra pris.


Tidlös lek utomhus

Låt barndomsdrömmarna blomma i din trädgård. Hos Byggmax kan du köpa rutschkana i härliga färger som talar till barnasinnet. Med en rutschkana ute i trädgården kan både stora och små barn leka och roa sig i timmar. Minns du vilka lekar du själv lekte i rutschkanan? För vidare trädgårdsleken till dina barn eller barnbarn. Vad är härligare än att se barn leka och röra sig ordentligt utomhus? Byggmax vill vara med och främja utomhuslek, därför har vi rutschkanor i alla möjliga färger och former.


Rutschkana utomhus från Byggmax

Köp din rutschkana metall, rutschkana plast eller rutschkana plåt på Byggmax till ett riktigt bra pris. På Byggmax kan du välja bland flera olika längder, med eller utan stege och bland massor av härliga färger. Köp rutschkana 3 meter på Byggmax för snabbast åk i kvarteret! Välkommen till oss med dina frågor och funderingar.

1 produkt

1 produkt