Pool

Pooler från Byggmax, alltid snabbt, enkelt och till ett bra pris. Har du någon gång tänkt att det vore kul med en egen pool hemma? Då är det hög tid att kolla in Byggmax nya sortiment av prisvärda pooler av hög kvalitet. Inspireras av vår Gör-det.själv-guide Bubbelpool – bada utomhus hela året!


Byggmax är proffs på pool

Vare sig om du vill köpa pool färdig eller bygga pool helt från scratch så har du kommit helt rätt. Byggmax är proffs på trädsgårdspool eftersom vi vill vara med och förgylla alla dina trädgårdsdrömmar. Pool ovan mark stål är ett vanligt alternativ för den som vill ha en rejäl pool som är enkel att sätta upp. En ovanmarkspool stål förgyller och förlänger sommaren för vilken familj som helst! Vill du ha en passande möbelgrupp i anslutning till din pool så hittar du alla våra utemöbler här.


Innan du installerar pool

När du bestämt dig för att skaffa pool är det viktigt att du vet vilken typ av pool som passar din trädgård och din plånbok. Det finns flera olika alternativ att ta ställning till. Vill du ha en enkel uppblåsbarpool eller en färdig byggsats i stål som håller lite längre eller vill du kanske gräva ned din pool? Ta en titt i vårt sortiment och hittade något som passar just dina behov.
Vi kan också tipsa om att kolla in olika underlag som passar till det alternativ av pool du valt. Här hittar du all vår marksten, dekorsten och grus.


Vilken typ av pool ska jag välja till min trädgård?

Välj om du vill ha en pool som placeras ovan mark eller en nedgrävd variant. Vi har många olika pooler att välja mellan från varumärkena Chemoform, Swim & Fun och Poolteam.

 

Pool ovan mark

En pool ovan mark är ett bra alternativ för den som inte har möjlighet att gräva djupt i sin trädgård. Men låt inte underlaget stoppa poolplanerna. Beställ hem en pool ovan mark från Byggmax redan idag.


Vad är bra med en ovanmarkspool?

Den som redan bestämt sig för en pool ovan jord vet nog redan om fördelarna, men för dem som fortfarande står och velar kan vi berätta att många väljer en ovanmarkspool för det är en självbärande pool som man inte måste vara poolproffs för att sköta. Det är också ett bra alternativ för den som vill kunna flytta sin pool över tid. En pool ovan mark är också mycket lättare att montera upp än en som ska grävas ned i jorden.  Det är helt enkelt ett snabbare, smidigare och oftast billigare alternativ för familjen som vill ha upp en pool snabbt.


Hitta billiga pooler till din trädgård hos Byggmax

Hos Byggmax finns pool trädgård i många olika utföranden till ett riktigt bra pris. Maxa dina somrar med en härlig pool i trädgården. Fråga oss om råd om du är osäker på något. Vi finns till hands både i butik och på webben!

1 produkt

1 produkt