Häcksax

Att ha en ordentligt fungerande häcksax underlättar mycket i trädgårdsarbetet. I Byggmax sortiment finns en mängd olika häcksaxar för alla olika behov från varumärken som exempelvis Black & Decker och STIGA. Klipp häckar smidigt och ergonomiskt med våra prisvärda häcksaxar.

Välj rätt häcksax

Vilken typ av häcksax ska man köpa? Detta beror förstås på vad du vill ha ut av din häcksax och vad du ska använda den till. Ska du klippa höga träd och buskar med svåråtkomliga kvistar kan det vara bra med en lång häcksax. Du kan även komplettera med en ordentlig stege för kvistar högt upp. För svåråtkomliga vinklar kan det vara bra med en häcksax vinklingsbar för bästa resultat.

Elektrisk häcksax för smidigt trädgårdsarbete

På Byggmax hittar du även sladdlös häcksax, häcksaxar med långa och korta handtag för olika behov och elektriska häcksaxar. Vad är en elektrisk häcksax? Jo, en elektrisk häcksax är batteridriven och laddas upp innan användning. En elektrisk häcksax gör trädgårdsarbetet både lättare och roligare.

Hitta billiga häcksaxar till din trädgård hos Byggmax

Om du ska köpa häcksax så gör du det på Byggmax. Hos Byggmax finns häcksaxar i flera olika utföranden. Vi finns till hands både i butik och på webben.

26 artiklar

 1. Häcksax HTZ 5800 Texas
  58V
  Häcksax HTZ 5800 Texas
  1695   kr /st
 2. HÄCKSAX HTE620 TEXAS
  620W
  HÄCKSAX HTE620 TEXAS
  1095   kr /st

26 artiklar