Trädgårdsmaskiner

Trädgårdsmaskiner från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Underlätta din vårstädning och ditt trädgårdsarbete. Oavsett om du är ute efter en gräsklippare eller en häcksax hittar du allt du behöver hos oss på Byggmax.

Allt för din trädgård
Vi är många som drömmer om en grönskande och prunkande trädgård. En plats där vi kan grilla under varma sommarkvällar. Ett växthus där vi odlar egna tomater och en rabatt med färgglada blommor från olika delar av världen. Oavsett din ambitionsnivå eller din trädgårds förutsättningar hittar du allt du behöver hos oss på Byggmax. Du hittar trädgårdsmaterial som hjälper dig att underhålla trädgården. Allt från jord, växter och växthus till ett riktigt stort utbud av trädgårdsmaskiner. Allt till ett bra pris. Har du frågor eller funderingar så är det bara att fråga oss. Vi hjälper dig att uppnå dina mål.

Var stolt över din trädgård
Visst är det något speciellt i titta tillbaka på sina projekt och känna att man uppnått något bra? Det tycker i alla fall vi på Byggmax. Därför har vi allt du behöver för att du ska kunna fullfölja projekt och underhålla trädgårdsmaskiner. Vi kan hjälpa dig att hitta ett växthus i rätt storlek för din trädgård, eller att hitta rätt i djungeln av alla trädgårdstillbehör på våra hyllor. Behöver du en ny sugslang till din lövblåsare eller tillbehör till din högtryckstvätt går detta att finna i butik eller på hemsidan. När du är klar för dagen kan du sätta igång grillen för att avnjuta middagen och blicka ut över trädgården som frodas tack vare din insats.

Köp billiga trädgårdsmaskiner hos Byggmax. Här hittar du produkter från bland annat Wolf Garten, ALpina och Black & Decker.
Med trädgårdsmaskiner från Byggmax är drömmen om en prunkande trädgård inte långt borta. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för just dina behov.

18 artiklar

 1. Pris från
  1299   kr /st
 2. Pris från
  99   kr /st
 3. Pris från
  499   kr /st
 4. Pris från
  799   kr /st
 5. Pris från
  599   kr /st
 6. Pris från
  990   kr /st
 7. Pris från
  795   kr /st
 8. Pris från
  799   kr /st
 9. Pris från
  1195   kr /st
 10. Pris från
  1999   kr /st
 11. Pris från
  1859   kr /st
 12. Pris från
  2999   kr /st
 13. Pris från
  1499   kr /st
 14. Pris från
  999   kr /st
 15. Pris från
  1999   kr /st
 16. Pris från
  1490   kr /st
 17. Pris från
  1699   kr /st
 18. Pris från
  99 95 kr /st

18 artiklar