Växthus

Förgyll din trädgård med ett vackert och värmande växthus. Det är perfekt att odla både grönsaker och blommor i men kan även användas som ett skyddande uterum. Tänk dig att slå dig ner i en skön stol med en rykande kopp kaffe och se ut över dina odlingar och samtidigt vara skyddad från våra kalla vindar. Vare sig du letar efter ett stort växthus eller ett litet växthus med plastfönster eller glasfönster, så hittar du det på Byggmax.

Skapa din egen oas med ett växthus

Odla i trädgården och njut av dina gröna fingrar genom att bygga din egen oas där du kan förlänga sommaren. Växthus är något de många drömmer om men som många tror att det är krångligt att bygga själv. Det är inte så svårt som du kanske tror. Bland det viktigaste är att du gör grundjobbet ordentligt innan du påbörjar själva byggandet av stommen. Mät och märk ut platsen och se till att du får mycket sol på växthuset, men gärna lite skugga från träd eller buskar. Låt bygget ta sin tid och bygg klart hela stommen innan du sätter in glas- eller plastrutorna. På så sätt har du svängrum, kan nå överallt och göra enkla finjusteringar om det skulle behövas.

Se ditt projekt växa fram

Uterum och altantak är också som växthus mycket enkla att montera själv. Du jobbar i din egen takt, är din egen chef och kan sedan njuta av ditt eget bygge. Dessutom har du full koll när du bygger något själv. Du blir helt enkelt din egen kvalitetskontrollant. Byggmax har flera olika designs, material och färger att välja bland. Komplettera gärna i efterhand med en förvaringsbox för dina trädgårdsverktyg. Varför inte inreda uterummet med smarta hyllplan för att skapa bättre ordning och få en mer ombonad miljö? Ett växthus från Byggmax förlänger din sommar. Börja planera för ditt nästa byggprojekt redan i dag.

Bygga växthus

Ska du bygga ett växthus själv? Med Byggmax guide bygga växthus hjälper vi dig med ditt bygge. Växthuset behöver inte vara ett rum för endast odling, utan kan byggas ut med bekvämligheter och möbleras för att förvandla det till ett uterum. Oavsett vad du ska använda ditt växthus till så ger vi dig de bästa tipsen på hur du ska gå till väga. Lycka till!

Köp växthus från Byggmax

Växthus från Byggmax ger näring till din odlartalang. Dessutom kan du slå dig själv för bröstet när du ser ditt projekt färdigt. Förutom växthus har vi mycket annat som du kan tänkas behöva till din trädgård, få tips och hämta inspiration i vår trädgårdsguide.

Filtrera

162 träffar

Sortera på
Skånska Byggvaror
Finns i flera utföranden
Från 5 839 20  kr Från 7 299  kr
Halls
Finns i flera utföranden
Från 8 735  kr
Skånska Byggvaror
Finns i flera utföranden
Från 10 479 20  kr Från 13 099  kr
Skånska Byggvaror
Finns i flera utföranden
Från 6 639 20  kr Från 8 299  kr
Halls
Finns i flera utföranden
Från 9 995  kr
Gop
Finns i flera utföranden
Från 5 759  kr
Halls
Finns i flera storlekar
Från 11 249 10  kr Från 12 499  kr
Halls
Finns i flera storlekar
Från 24 999  kr
Juliana
129  kr
Halls
Finns i flera utföranden
Från 23 605  kr
Juliana
169  kr
Halls
Finns i flera utföranden
Från 4 890  kr
15 999  kr
Millarco
38  kr
Palmako
70 765  kr
Hortus
329  kr
Halls
18 499  kr
Halls
Finns i flera utföranden
14 989  kr