Spotlights

Spotlights används för att punktbelysa träd, buskar, fasader och andra miljöer i utomhus. Här hittar du spottar för både infällning i till exempel entrétak eller altandäck, markspotlights och ovanjord-spotlights i många olika modeller för trädgården. Oavsett vilken typ så ger spotlights för utomhusbruk riktigt snygga effekter och ett lyxigt intryck!

En välplacerad spotlight ger din trädgård eller altan en mysig och ombonad atmosfär. Vi har en mängd olika spotlights för utomhusbruk med olika ljus och användningsområden. Utomhus spottar som tål vind, regn och kyla. Handla enkelt och tryggt både i butik och online.

Spotlights används för att punktbelysa träd, buskar, fasader och andra miljöer utomhus. Här hittar du spottar för både infällning i till exempel entrétak eller altandäck, markspotlights och ovanjord-spotlights i många olika modeller för trädgården. Spotlight altandäck kan du enkelt lysa upp med runt poolen för att få en mysig oas. Oavsett vilken typ så ger spotlights för utomhusbruk riktigt snygga effekter och ett lyxigt intryck!

För att veta vart du ska placera dina spotlights kan du enkelt prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera ut lamporna, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren – entrén eller vid garaget. Marklampor i trädgården är inte bara praktiska utan även en snygg detalj. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning till en sensor som automatiskt tänder all utomhus spotlight när det mörknar ute.

 

Hur många spotlights per transformator?

För ett komplett system av spotlights i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom kan grenkopplingar och förlängningssladdar behövas. Med led spotlight utomhus kan du lysa upp både altan, entrén och trädgård.


Vilka spotlights passar för utomhusbruk?

Alla spotlights som ligger i denna kategori är avsedda för utomhusbruk. Spotlights som är tillverkade för att klara det svenska klimatet och tål vind, regn och kyla. Det blir lite roliga Förverkliga dina trädgårdsdrömmar med vacker utomhusbelysning från Byggmax.


Billiga spotlights från Byggmax

Hitta allt du behöver för din utebelysning, enkelt och prisvärt hos Byggmax. Med en spotlight utomhus får du ett intryck av en välskött trädgård med ett helhetsintryck. I vårt stora sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver bland annat spotlights tak infällda.

8 artiklar

 1. VÄGG- OCH TERASSLAMPA ZENIT DUO 5-PACK LIGHTSON
  5-pack, 3000K, 0.5W, LED
  VÄGG- OCH TERASSLAMPA ZENIT DUO 5-PACK LIGHTSON
  Pris från
  1199   kr /st
 2. VÄGG- OCH TERASSLAMPA ZENIT LIGHTSON
  3000K, 0.5W, LED
  VÄGG- OCH TERASSLAMPA ZENIT LIGHTSON
  Pris från
  159   kr /st
 3. DECKLIGHT TERRA LIGHTSON
  3000K, 0.5W, LED
  DECKLIGHT TERRA LIGHTSON
  Pris från
  179   kr /st
 4. VÄGGLAMPA ZENIT 5-PACK LIGHTSON
  3000K, 0.5W, LED
  VÄGGLAMPA ZENIT 5-PACK LIGHTSON
  Pris från
  1099   kr /st
 5. VÄGG- OCH TERASSLAMPA ZENIT DUO LIGHTSON
  3000K, 0.5W, LED
  VÄGG- OCH TERASSLAMPA ZENIT DUO LIGHTSON
  Pris från
  199   kr /st
 6. MARKSPOT MEDUSA LIGHTSON
  3000K 8W LED
  MARKSPOT MEDUSA LIGHTSON
  Pris från
  599   kr /st
 7. MARKSPOT LUNA 65 SVART LIGHTSON
  3000K 5W LED
  MARKSPOT LUNA 65 SVART LIGHTSON
  Pris från
  549   kr /st
 8. MARKSPOT LUNA 65 SILVER LIGHTSON
  3000K 5W LED
  MARKSPOT LUNA 65 SILVER LIGHTSON
  Pris från
  549   kr /st

8 artiklar