Utebelysning

Hos oss på Byggmax hittar du utbelysning i olika utförande. En väl placerad utbelysning ger dina gäster ett varmt välkomnade. En trevlig utebelysning i trädgården ger en mysig atmosfärg och en härlig hemmakänsla. Under vinterhalvåret när de är som mörkast är det extra mysigt med en trädgård med vacker utomhusbelysning. 

 

Testa och välj utebelysning LED

Om du har svårt att se var du sätter fötterna utomhus så har du säkert förstått att det behövs en bra utebelysning ute. Prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera utelampor, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren eller vid garaget. Marklampor i trädgården är också snygga och praktiska. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning utomhus till en sensor som automatiskt tänder all belysning när det blir mörkt ute.

 

Vacker och funktionell belysning ute

Först och främst ska en utebelysning vara funktionell och du ska kunna känna dig trygg. Den ska lysa upp gångar, trappor och entré. Som dekoration kan du sedan låta ett vackert träd eller en buske belysas. För ett helt system av marklampor i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom behövs grenkopplingar och förlängningssladdar. Hos oss på Byggmax hittar du belysning som är gjord för utomhusbruk och som tål vind, regn och kyla. I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för att installera belysning utomhus och utöver det allt du kan tänkas behöva för trädgård.

 

Köp billig utebelysning till din trädgård hos Byggmax

Kom in i din närmaste Byggmax-butik eller byggmax.se för att se hela vårt sortiment av utebelysning. Hos oss kan du enkelt välja olika typer av belysning som fasadbelysning, stolpbelysning,  ljussystem , ljusslingor och ljusnät, spotlights, utelampor och taklampor.

1 produkt

1 produkt