Ytterpanel

Oavsett om du vill ha enträfasad med liggande, stående eller färdigmålad ytterpanel hittar du den på Byggmax. Naturligtvis har vi även väggpanel för inomhusbruk. Vad sägs om en tjusig pärlspont?

Ibland är det utsidan som räknas

Att ditt hus har ett skydd i form av en riktigt bra panel är viktigt. Byggmax har många typer av panel. Du kan välja mellan liggande och stående panel i flera olika utseenden. Vi kan bland annat erbjuda panel som redan är grundmålad. Väljer du en sådan blir ditt bygge extra kostnadseffektivt och enkelt eftersom du varken behöver lägga pengar på grundfärg eller avsätta tid för att grundmåla panelen. Våra paneler finns i många olika längder och bredder, allt för att du ska få den ytterpanel du alltid önskat dig. Vi hjälper dig gärna om du har frågor kring panel och bygge.

 

Sätta ytterpanel - Så gör du

Ett hus med träpanel som fasadbeklädnad kan varieras nästan i det oändliga, både utifrån val av panelbräda men också hur den monteras. Besök vår guide Sätta ytterpanel så guider vi dig från start till  mål. Lycka till!


Panelen ger huset ett skönhetslyft

Oavsett om du ska byta ut en gammal träfasad eller sätta panel på ett nybygge, kommer du att märka att det är din ytterpanel som ger huset dess utseende. Det finns mycket man kan göra med panelen. Du kan köpa obehandlad panel och välja att måla den i vilken färg du vill, men du kan också hitta grundmålad och mellanstruken panel hos oss. De rillade kanterna på många av våra paneler gör att färgen får extra god vidhäftning. På så sätt kan du njuta av ditt bygge i många år. Vi har naturligtvis också alla andra tillbehör du behöver för att kunna montera och måla din panel.

Snygg ytterpanel från Byggmax

Hos Byggmax hittar du virke för de flesta byggprojekten. Vi har ytterpanel i många olika utföranden, skapa din unika träfasad genom att välja mellan liggande eller stående panel som är obehandlad, grundstruken och mellanstruken. Hos oss hittar du kvalitet till ett bra pris.

5 artiklar

5 artiklar