Badrumsmöbler

Badrumsmöbler från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Här hittar du möbler till både små och stora badrum i olika stilar. Tvättställsskåp, speglar och badrumspaket ingår i denna kategori.

Lätt att montera
Badrumsmöbler ska både vara praktiskt, bekväma att använda och passa din personliga smak samt hemmets inredning. En praktisk lösning för badrummet är ett spegelskåp. Välj ett med stort utrymme inuti för badrumsprodukter, inklusive ett dolt vändbart eluttag för till exempel din eltandborste. Då får du både en spegel samt praktisk förvaring. Med speglar på båda sidorna av dörrarna samt hyllor inuti är detta en mycket praktisk möbel för det lilla badrummet. Det är inte svårt att montera ett sådant skåp själv. Upphängningsbeslagen är som regel justerbara och kan enkelt finjusteras när du monterar skåpet. Med vanliga verktyg du har hemma eller hittar hos oss kan du följa instruktionerna som medföljer och få upp spegelskåpet på någon timme.

Praktisk förvaring och ventilation
Ett tvättställsskåp är också en bra lösning för praktisk förvaring. Med ett stabilt skåp som utgör basen för handfatet har du möjlighet att stuva undan saker. Här på Byggmax hittar du paket med badrumsmöbler, där du enkelt väljer mellan många olika modeller på tvättställ. Du kombinerar det sedan ihop med en spegel samt ett högskåp som ger extra förvaring. Välj finish efter din egen smak och storleken på badrumspaketet efter måtten på ditt badrum. När du installerar badrumsmöblerna är det viktigt att du tänker på ventilationen. Bra ventilation som leder ut fukten är ett måste för att inredning, väggar och golv håller sig i bra skick. Du hittar olika ventilationslösningar hos Byggmax samt råd för hur du installerar det.

Badrumsmöbler för alla typer av badrum hos Byggmax
När du köper badrumsmöbler hos Byggmax får du alltid bra kvalitet till ett mycket bra pris. Du får även instruktioner för hur du monterar både möbler och ventiler.

23 artiklar

 1. Högskåp Aurum Milobad
  30x30x150 cm, vit högglans
  Högskåp Aurum Milobad
  2095   kr /st
 2. Möbelpaket Vit Högglans Milobad
  51x40x54 cm, vit högglans
  Möbelpaket Vit Högglans Milobad
  1195   kr /st
 3. Väggskåp Utan Dörr Natur Milobad
  30x14,5x25 cm, vit/grå
  Väggskåp Utan Dörr Natur Milobad
  995   kr /st
 4. Möbelpaket Arnhem Milobad
  51x41x59 cm, vit högglans
  Möbelpaket Arnhem Milobad
  3895   kr /st
 5. Högskåp Limone Milobad
  35x33x182,5 cm, vit högglans
  Högskåp Limone Milobad
  1995   kr /st
 6. Möbelpaket Limone 90 cm Milobad
  86x51,5x182,5 cm, vit högglans
  Möbelpaket Limone 90 cm Milobad
  4495   kr /st
 7. Högskåp Natur Milobad
  40x30x156 cm, vit/grå
  Högskåp Natur Milobad
  3995   kr /st
 8. Sidoskåp Natur Milobad
  30x30x55 cm, vit/grå
  Sidoskåp Natur Milobad
  1595   kr /st
 9. Högskåp Reno Milobad
  30x32x157 cm, vit högglans
  Högskåp Reno Milobad
  3495   kr /st

23 artiklar