Eldosor

Eldosor från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En modern kopplingsdosa och annan utrustning för elanslutningar främjar både säkerhet och praktiska funktioner i ett hem. Enklare elinstallationer kan du ofta göra själv.


Små detaljer som kan göra stor skillnad

Utrustning som en apparatdosa och helt vanliga eldosor avgör var i ditt hem du kan placera lampor och använda elektriska apparater. En genomtänkt placering innebär att du slipper riskera att snubbla över fula förlängningssladdar. När det gäller el måste man tänka efter lite som hemmafixare. En hel del moment får bara fackmän utföra eftersom misstag kan försämra brandsäkerheten och innebära risk för elstötar. Om du är osäker på vad du klarar själv så är du välkommen att prata med oss i någon av våra butiker. Vi kan även hjälpa till med professionella eltjänster om du vill genomföra ett större projekt i ditt hem eller din lägenhet.


El är en fråga om säkerhet

I äldre fastigheter är elsystemet ofta en säkerhetsfråga. Var det länge sedan någon såg över kabeldragningar och el dosor är det förmodligen dags att göra en insats. Om du bara vill ha nya praktiska funktioner kan det räcka med att byta en dosa och det kan du ofta klara på egen hand. Vilka eldosor du ska välja beror mycket på vad du har för väggar. Vi har modeller som passar för alla vanligt förekommande väggmaterial och även de verktyg du kan tänkas behöva för att öppna ett prydligt hål för din nya dosa. Med genomtänkta lösningar för el skapar du förutsättningar för god belysning i ditt hem.


Köp eldosor för ditt byggprojekt hos Byggmax

Vi har många olika typer av säkra och prisvärda eldosor i vårt stora sortiment och vi hjälper dig gärna om du är osäker på vad du behöver.

Läs mer
Filtrera

19 träffar

Sortera på
Kopplingsdosa 5 Klämmor
från 34 95  kr
Apparatdosa Grön E-Gips Inkl Låsfjäder
från 15 95  kr
Multidosa 60/46
från 24 95  kr
Finns i flera utföranden
från 54 95  kr
Takdosa 32mm Med Putslock
från 44 95  kr
Doslock F Kopplingsdosa 100mm För Skruvfastsättn.
från 17 95  kr
Apparatdosa Gul D-Gips Inkl Låsfjäder
från 16 95  kr
Doslock För App.Dosa 1St/påse
från 19 95  kr
Doslock F Kopplingsdos D100mm Skruvfastsättning M Leduttag
från 17 95  kr
Kopplingsdosa Grön E-Gips Inkl Låsfjäder
från 19 95  kr
För våta utrymmen, kopplingsdosa M Gummipackning Ip44
från 49 95  kr
Kulodosa 60X60 5 Klämmor
från 29 95  kr
Takkrok Sats 1St 45mm 1St 75mm
från 44 95  kr
Gelia
DCL
från 89 95  kr
Gelia
DCL
från 89 95  kr
Finns i flera längder
från 29 95  kr
Gelia
DCL
från 79 95  kr
Gelia
DCL
från 79 95  kr