Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Avfallskvarn

Matavfallskvarnar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Sophantering är tråkigt, tidsödande och ofta illaluktande. Matavfallskvarnen, en av de senaste innovationerna inom hemteknik, eliminerar problemet på ett genialt sätt.

Slipp sopor efter matlagningen
Hantering av matavfall har alltid hört till vardagens tråkiga måsten. Hur smidigt det går beror ofta på saker vi inte kan påverka själva, som sophämtningen i kommunen där vi bor. Matavfallskvarnar löser dessa små bekymmer och har i många hem inneburit en liten revolution i och med att en vanlig syssla helt trollas bort. Med kvarnen finfördelas allt avfall och spolas sedan bort med vanligt kranvatten rakt ut i avloppet. Det går helt automatiskt. Detta är ett väldigt fräscht sätt att göra sig av med avfall eftersom soppåsar aldrig blir stående i hemmet eller i en soptunna ute i trädgården.

Alla kan installera en matavfallskvarn
Man behöver inte anlita en elektriker för att kunna installera matavfallskvarnar. Produkten säljs tillsammans med instruktioner som är enkla att förstå. Kvarnen sitter under diskbänken och syns därför inte. Med en matavfallskvarn får ni mer tid över till sådant som ni uppskattar i hemmet, kanske trädgårdsskötsel? Många menar att en matavfallskvarn är en sådan där detalj som kan påverka värdet på en bostad.

Eliminera antalet sopor med matavfallskvarnar från Byggmax
Matavfallskvarnar har blivit riktigt heta på senare år. Det är både fräscht och tidsbesparande. Välkommen till oss på Byggmax om du har frågor kring denna smarta nymodighet.

Välj kategori
Filter (0 aktiva filter)
Pris
Varumärke
Typ av produkt
Sortera efter:
Tillgänglighet:

Pallpant

Pallpant innebär att du återfår pallkostnaden när du lämnar tillbaka pallen till din Byggmaxbutik.

Brytkostnad

Brytkostnad är den kostnad som vi tar i extra administration när vi ska ta dela en hel pall.