Trädgårdsförvaring

Trädgårdsförvaring från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Organisera och håll allt på plats med praktisk förvaring för trädgård. Du hittar allt från garagetält till cykelställ i denna kategori.

Trädgårdsboxar för praktisk förvaring

Har du tillräckligt med trädgårdsförvaring i din trädgård är det lätt att hålla det snyggt och ordentligt runt hemmet. En smart förvaringsbox är ett praktiskt inslag i trädgården och finns i tre olika storlekar här hos Byggmax. Ingen av boxarna kräver bygglov och med den smarta öppningen kan du lätt få en överblick samt plocka in och ut dina verktyg, trädgårdsmöbler eller barnens leksaker. Skydda sommarens utemöbler under hela vintern genom att förvara dem säkert och torrt. Förvaringsboxarna är lättplacerade och du kan kombinera dem med ett golv av galvaniserad stålplåt så att de håller extra länge. Placera boxen längs husväggen eller garaget.

Underlätta din vardag

Genom att förbereda trädgårds- och hushållssysslor med praktisk förvaring underlättar du ditt eget arbete. Istället för att stapla ved rakt mot hus- eller garageväggen kan du använda ett vedförvaringsställ. Där kan du lagra ved för alla brasorna under hösten och vintern och när våren kommer ställer du undan eller monterar ner vedstället utan några verktyg. För dig som har ett fordon som kräver skydd, men inte vill bygga ett garage, så är ett garagetält ett bra val. Det lättmonterade garagetältet skyddar många olika slags fordon. Tältet kan även användas som ett regnskydd för utomhusarbete, material och verktyg. I kategorin trädgårdsförvaring hittar du även cykelställ i två olika storlekar samt många andra praktiska lösningar.

Köp allt för din trädgårdsförvaring från Byggmax

Praktisk trädgårdsförvaring hittar du hos Byggmax. Vi har allt från trädgårdsboxar till lättmonterade garagetält som hjälper dig att organisera din trädgård.

30 artiklar

 1. Golv gop Storeguard
  180x84cm, galvaniserat stål, natur
  -5% Tom 30/09
  Golv gop Storeguard
  Ord. pris 1099   kr Du sparar 54 95 kr Extrapris 1044   kr /st
 2. Golv gop Stowaway
  122x84cm, galvaniserat stål, natur
  -5% Tom 30/09
  Golv gop Stowaway
  Ord. pris 559   kr Du sparar 27 95 kr Extrapris 531   kr /st
 3. Golv gop Bicycle store
  180x84cm, galvaniserat stål, natur
  -5% Tom 30/09
  Golv gop Bicycle store
  Ord. pris 1375   kr Du sparar 68 75 kr Extrapris 1306   kr /st
 4. Förvaringsbox DeckBox 500 gop
  Finns i olika färger
  -15% Tom 30/09
  Förvaringsbox DeckBox 500 gop
  Ord. pris 2995   kr Du sparar 449   kr Extrapris 2545   kr /st

30 artiklar