Sittmöbler

Njut av solen i sittmöbler från varumärken som JABO och Baltic Garden. Vad sägs om att slappna av i en hammock, sola i en solstol eller ha picknick i trädgården med ett komplett bänkbord. Köp billigt och bekvämt online här i vår webbshop. Du hittar bland annat produkter från Form Living, Eden Wood och Wiksbo.

Vilket bänkset och trädgårdsbänkar håller för utomhusbruk?

På Byggmax finns flera bänkset och bänkbord så du kan hitta rätt stil till din trädgård. Bänkbord finns anpassade för barn samt med eller utan ryggstöd. Många av våra bänkset är tillverkade av tryckimpregnerat virke vilket ger högsta kvalité och är det bästa valet sett ur ett hållbarhetsperspektiv. Se till att underhålla och behandla med träskyddsmedel så kan bord- och bänksetet stå ute året runt.

Slappna av i en hammock 

En hammock är på mångas önskelista och går hem både för stora och små. I en hammock är det behagligt att sitta i under sommarens ljusa dagar då solskyddet effektivt skänker skugga åt personerna under. Hos Byggmax har vi flera modeller av hammockar som passar bland annat 2 eller 3 personer.

Njut av solen i en solstol

En solstol är något som alltid kommer fram på sommarens varma dagar. Ingen uteplats är komplett utan denna klassiska utemöbel. Hos Byggmax hittar du klassiska solstolar, Brassestolar och solstolar av trä. 

Bygg dina egna utemöbler

På Byggmax finns ett stort utbud av utemöbler och sittmöbler. Vill du hellre bygga egna? Vi har flera projekt där vi guidar steg-för-steg! Slappna av i trädgården genom att bygga en utefåtölj, samla vänner och familj genom att bygga ett långbord med bänkar eller bygg någon av våra sittbänkar som kan placeras var som helst i trädgården, vi har även en underbar solsäng med två ryggstöd. En annan klassiker i vår DIY-katalog är en guide över hur du bygger en badhusbänk med tre ben. Behöver du förvaring till dynorna i trädgården? Det här projektet visar hur du bygger förvaringsbänk.

Läs mer

12 träffar

Sortera på
Wiksbo
Vit
från 249  kr
Wiksbo
Svart i stål och polyeten
från 599  kr
Wiksbo
Pulverlackerad aluminiumram
från 7 595  kr /stk
Wiksbo
Beige i stål och polyeten
från 599  kr
Wiksbo
Grå i stål och polyeten
från 599  kr
Wiksbo
580g Teslin och svart zink
från 899  kr
Wiksbo
Oxfordbomull, svart ram i stål
från 499  kr
Wiksbo
Aluminium och textil
från 499  kr /stk
Wiksbo
Positionsstol, aluminiumram och textil
från 599  kr /stk
Wiksbo
Spunnen polyester
från 2 495  kr /stk
Wiksbo
Svart i polywood och stål
från 599  kr
Wiksbo
Svart i plast och stål
från 249  kr