Trädgårdsskötsel

I Byggmax stora sortiment hittar du prisvärda trädgårdsredskap, oavsett vilken typ av trädgårdsskötsel säsongen kräver. Gör ett besök på ditt Byggmax-varuhus och låt oss inspirera dig.

 

Trädgårdsskötsel är enklare än du tror

Trädgårdsskötsel behöver inte vara svårt, tungt eller tidskrävande. Välj utrustning och redskap efter dina behov, som en pallkrage eller en blomster-stege om du har svårt att böja dig. Skydda din plantering eller trädgårdslandet med en ogräsduk om du vill slippa ogräsrensning och använd handskar och skyddskläder när du arbetar. Du kan även hämta inspiration när vi tipsar om hur du tar hand om ogräs på bästa sätt.

Kompostera dina matrester och minska på energislöseriet samtidigt som dina plantor och grönsaker frodas i god jord. Krossa äggskal och strö runt dina rosor så trivs de, eller gräv ner använda teblad i salladsodlingen så håller sig ohyran borta. På ditt Byggmax-varuhus finner du det du behöver för att underlätta trädgårdsskötseln, oavsett om du är nybörjare eller proffs.

Koppla av med trädgårdsskötsel

Lycklig är den som har egen trädgård, med ett växthus, men även krukodling på balkongen eller i en pallkrage ger härliga resultat. På Byggmax finner du allt från gräsklippare och arbetskläder till krukor, blomfrön, ogräsdukar och komposter. Odla egna grönsaker och örter, kompostera dina matrester och värna om miljön. Njut av vackra blommor och av tillfredsställelsen som egenodlat ger. Trädgårdsskötsel är avstressande, roligt och givande med rätt redskap och tillbehör. På Byggmax hittar du många och prisvärda produkter som passar just dina behov och vi hjälper gärna till med goda råd.

Odla och så hemma

Med våren i antågande så växer lusten att odla, oavsett om det handlar om blommor eller egna grönsaker till sommarens middagar. Det behöver varken vara svårt eller krångligt att lyckas med sina odlingar, men det finns en del att tänka på innan du drar igång. Ta hjälp av vår guide odla och så eller läs mer om att odla i pallkrage för våra bästa tips och trix.

Bygga planteringsbord

Pyssla om dina plantor hemma i trädgården vid ett vackert och bekvämt planteringsbord. Vi har tagit fram guiden bygga planteringsbord för dig som både gillar att plantera och bygga. Ett planteringsbord bygger du enkelt och billigt med virke från Byggmax. 

 

Trädgårdsskötsel med välkända varumärken

Hos Byggmax hittar du ett brett sortiment från flera olika varumärken. Gör vackra planteringar i blomlådor från PLUS, ta tillvara på och återanvänd regnvattnet med en regntunna från Greenline eller handla billiga fröpåsar från Hammenhögs och Nelson Garden. Här hittar du också robotgräsklippare från Robomow och produkter från bland annat Jabo, Vefi Garden, Biolan. Hos Byggmax hittar du lätt och billigt det du behöver för att lyckas med din trädgårdsskötsel. Handla i våra varuhus eller e-handla och se din drömträdgård förverkligas.

Läs mer
Filtrera

495 träffar

Sortera på
Tomatkruka
Svart, 33 cm
från 20  kr /st
Planteringsjord 40L
40 liter
från 34 95  kr /st
Täckbark 40L
40 liter, en säck räcker till 0,5-1 m2.
från 34 95  kr /st
Skottkärra
1305x620x585, punkterfritt däck
från 299  kr /st
Gräsmattedress
40 L, En säck räcker till ca 15m2
från 34 95  kr /st
Pallkrage
Natur, 120x80 cm
från 159  kr /st
Geting Effekt Neudorff
Neudorff
500 ml spray
från 100  kr /st
Gatusalt 25kg
Tösalt, vägsalt
från 59  kr /st
Rabattavgränsare veckad Rost 16cmx5m
Rulle
från 129  kr /st
WHISKEYTUNNA
Wiksbo
Finns i flera storlekar
från 329  kr
Rabattkant Metall HORTUS
Hortus
4 st, en del är 118x13 cm
219  kr /st
Marktäckväv 10m2
10m2, hindrar ogräs, underlag vid grusgång
från 189  kr /st
Skottkärra Hörby Bruk Ekeby 90G
Hörby Bruk
Grön, luftgummihjul, omonterad
från 795  kr /st
Ogräsduk Svart
100g 1x15m, geotextil
från 179  kr /st
Pallkrage Svart
Svart, Granvirke, värmebehandlad. 80x120 cm
från 189  kr /st
POTATIS KRUKA SET
Svart
från 20  kr /st
SPALJE PALLKRAGE
Silver
från 89 95  kr /st
Kantavgränsare
Finns i flera längder
från 139  kr /st
Rabattkant special råjärn
100x17,5 cm
från 129  kr /st
Metallspaljé rutan
Finns i flera storlekar
från 119  kr /st
Florovit Masterlawn 10 KG
Gräsgödning
från 190  kr /st
Buskstöd av plastbelagd ståltråd
Finns i flera storlekar
från 14 95  kr /st
Regntunna 200 L Greenline
Greenline
Grå, med lock/kran/anslutning, 900x680mm
799  kr /st
Kruka Serena
Mikelo
Finns i flera storlekar
från 11 95  kr /st