Altanreglar

På Byggmax har vi allt du behöver till ditt altanprojekt. Här hittar du våra altanreglar som är en viktig del i ditt altanbygge. Välj på altanreglar i olika dimensioner och kom snabbt i gång med bygget av din nya altan.

Altanreglar – stommen på din altan

När du ska bygga en altan behöver du altanreglar för att golvet ska bli stabilt. Det är nämligen på altanreglarna du sen lägger trallen. Altanreglarna fungerar därmed som själva stommen i altankonstruktionen. Inför ditt altanprojekt rekommenderar vi att du läser vår guide Bygga altan. Med den får du all hjälp du behöver för att ta ditt projekt från start till mål.

NTR-klassat virke

När du ska bygga altan är det av största vikt att använda virke som tål vårt nordiska väder. Därför har vi altanreglar i NTR-klassat virke. Med NTR-klassat virke står konstruktionen emot röta. När du köper NTR-klassat virke från Byggmax har du alltid 20 års rötskyddsgaranti, kom ihåg att behålla kvittot och garantisedeln. Du får en omleverans av virke, och garantin gäller för privat bruk i hela Sverige.

Köp altanreglar till bra pris hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt utbud av altanreglar. Har du frågar kring vilka dimensioner dina altanreglar bör ha eller andra funderingar kring ditt altanprojekt är du välkommen att kontakta oss eller besöka oss i butiken. Tänk på att utbudet av altanreglar kan variera mellan våra butiker.

Läs mer
Filtrera

4 träffar

Sortera på
NTR A, Furu, C24, hyvlad
Från 44 95  kr /m
NTR A, Furu, C24, hyvlad
Från 59 85  kr /m
NTR A, Furu, C24, hyvlad
Från 69 95  kr /m
NTR A, Furu, C24, hyvlad
Från 79 95  kr /m