Installationsel

Installationsel från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Här hittar du enkelt det du behöver oavsett om det gäller ett stort nybygge, en mindre renovering eller bara en smärre uppgradering av hemmet. Installera automatiska system för belysning och hemelektronik, eller låt montera in eldosor och uttag där du själv tycker att de passar bäst.

Allt för din elinstallation i hemmet
Vi på Byggmax har allt gällande installationsel till hemmet. Är du ute efter att bygga ut, förbättra eller förnya elektroniken i hemmet har du hittat rätt. Vare sig det handlar om belysning, vägguttag, eldrivna trädgårdsmaskiner eller en trasig eldosa kan vi hjälpa dig med allt inom installationsel. Om du behöver fler eluttag i rummet eller om du har planer på att installera dimmerfunktion till din nyinköpta och stilrena lampa kan du hitta det du behöver här. Njut av ett tillfälle att konstruera exakt det hem du vill ha, med rätt layout och design, som det du alltid har drömt om.

Mysig dimmerbelysning eller fjärstyrda eluttag
Har du grandiösa planer för din installationsel? Vill du placera vägguttag för hörn, en kabelvinda för en extra trasslig kabel eller automatisera hela hemmet med fjärstyrda eluttag och lampknappar. Det mesta kan fixas, och mycket spännande finns att göra. Konstruera exempelvis ett system för att kunna tända och släcka lampor automatiskt vid olika tider, eller varför inte sätta igång kaffekokaren automatiskt varje morgon? Möjligheterna är oändliga.

Osäker på vad du får göra själv med el?
Kika in på Elsäkerhetsverkets hemsida för att se vad du får göra själv och vilka arbeten som en behörig elinstallatör ska göra.

Dina drömmars hem för en liten peng
Byggmax levererar billiga redskap och tillbehör inom installationsel för att du ska lyckas med det fantastiska projektet att skapa ditt drömhem. Vilka uttag du vill ha, samt var och hur du skapar det ultimata teknikhemmet finns nära till hands. Vi hjälper dig att nå din dröm.

7 artiklar

 1. Dimmer 20-400W
  Infälld 1-pol
  Dimmer 20-400W
  Pris från
  100   kr /st
 2. Dimmer
  Dimmer, el transformator, 30-300W vit
  Dimmer
  Pris från
  100   kr /st
 3. Dimmer för glödljus och lågvoltshalogen med elektronisk trafo
  Dimmer 40-315W Inf Vrid Trend Glödlj Elektronisk Trafo
  Dimmer för glödljus och lågvoltshalogen med elektronisk trafo
  Pris från
  479   kr /st
 4. Dimmer för glödljus och lågvoltshalogen med elektronisk trafo
  Dimmer 20-315W Inf Vrid Exxact Glödlj Elektronisk Trafo
  Dimmer för glödljus och lågvoltshalogen med elektronisk trafo
  Pris från
  489   kr /st
 5. Dimmer 50-300W
  Infälld, 1P/Trapp
  Dimmer 50-300W
  Pris från
  100   kr /st
 6. Dimmer
  Dimmer, glöd/halogen, 50-300W, vit
  Dimmer
  Pris från
  100   kr /st
 7. Dimmer Malmbergs
  Dimmer, glöd/halogen,230V, 50-300W, metall, UTGÅENDE
  Dimmer Malmbergs
  Pris från
  100   kr /st

7 artiklar