Arbetskläder

Klä dig som en riktig hemmafixare för att göra varje projekt lite roligare. Har du inte testat våra Byggmax-kepsar, sköna strumpor, T-shirtar som du kan använda vid målningen eller våra merchade boxerkalsonger är det tid att du gör det nu.

 

Arbetskläder för bygg, snickeri och målning

Oavsett projekt är det bra att klä sig ordentligt. Här hittar du arbetsbyxor, snickarbälten, hängslen och en hel del andra slitstarka arbetskläder som både är funktionella och minskar risken för skador. Är du ute efter arbetsskor eller arbetshandskar så hittar du även det hos oss. För den som är ute efter ren skyddsutrustning som hörselkåpor, öronproppar och skyddsglasögon så har vi ett sortiment att välja och vraka från.

 

Snickarbälten till hemmafixaren

Ett ordentligt snickarbälte är ett måste för den rutinerade hemmafixaren. På Byggmax kan du köpa det perfekta snickarbältet – många fickor i olika form och storlek samt justerbart midjebälte för att det ska passa just dig.

 

Köp billiga och tåliga arbetskläder på Byggmax

Köp dina skyddskläder, arbetskläder och skyddsutrustning till bästa pris online eller direkt i en av våra butiker nära dig. Välkommen till Byggmax!

Läs mer
Filtrera

10 träffar

Sortera på
Nylon
149  kr
Jeep
Finns i flera storlekar
Från 50  kr
Stryktåliga
50  kr
20  kr
One size
Från 29 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 79  kr
Finns i flera utföranden
Från 89  kr
Finns i flera storlekar
Från 29  kr
Muurikka
409  kr
Finns i flera utföranden
Från 99  kr