Byggskivor

Byggskivor från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss hittar du högkvalitativa byggskivor för olika sorters projekt. I sortimentet finns bland annat spånskivor, board och olika skivor för golv.

Skivor för alla byggprojekt
På Byggmax hittar du byggskivor som passar alla dina byggprojekt och det till ett riktigt bra pris. Vi har bland annat osb-skivor som kan användas när man bygger väggar och tak. I sortimentet finns också MDF som med fördel används av hemmasnickaren samt spånskivor som passar bäst inomhus och där det inte finns risk för fukt. I fuktiga utrymmen kan du istället använda dig av en akrylskiva. Denna passar utmärkt i badrum och som vindskydd på uteplatsen. Om du har frågor kring vilken typ av skiva du ska använda till ditt bygge så hjälper vi dig gärna. Vi kan lova att rätt sorts skiva med all sannolikhet finns i vårt sortiment.

Användningsområden för byggskivor
För Byggskivor finns oändligt med användningsområden. Beroende på vilket material du väljer kan du använda dem till både golv, tak och väggar och dessutom många andra projekt. Vi har till exempel konstruktionsskivor som är anpassade till den nya standarden för våtrumsväggar. Med hjälp av dessa kan du vara säker på att du får ett bra väggunderlag i ditt badrum. Naturligtvis hittar du även allt annat som du behöver till badrumsrenoveringen hos hos, till exempel tejp och fog samt badrumsinredning. Många av våra skivor är också utmärkta att använda vid hobbyprojekt så som möbelsnickeri och inredning. Fråga oss om du har funderingar som rör vårt stora skivsortiment.

Köp byggskivor billigt hos Byggmax
Hos Byggmax finns byggskivor i många olika dimensioner och utföranden. Här hittar du rätt skiva för just ditt byggprojekt. Med vår hjälp lyckas du med byggdrömmen.

7 artiklar

 1. MDF-skiva
  Flera storlekar
  MDF-skiva
  Pris från
  329   kr /st
 2. OSB-skiva
  18x600x2400mm, Klass 3, TG 4
  OSB-skiva
  Pris från
  199   kr /st
 3. MDF-skiva
  18x595x2440mm
  MDF-skiva
  Pris från
  269   kr /st
 4. OSB-skiva
  15x1198x2397mm, Klass 3, TG 2
  OSB-skiva
  Pris från
  499   kr /st
 5. Konstruktionsplywood 15 mm
  15x2500x900mm
  Konstruktionsplywood 15 mm
  Pris från
  419   kr /st
 6. MDF-skiva
  18x395x2440mm
  MDF-skiva
  Pris från
  199   kr /st

7 artiklar