Trädgårdsmöbler och utemöbler

Trädgårdsmöbler och utemöbler från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Det är något speciellt med att ta vårens första kopp kaffe på altanen i sköna trädgårdsmöbler. Kom in till oss på Byggmax och hitta dina favoritmöbler.

Trädgårdsmöbler till altanen, uterummet eller balkongen
Med riktigt bra utemöbler kan du skapa en riktigt mysig plats på altanen, balkongen eller på tomten. Det kan vara en stor soffgrupp med massor av härliga kuddar. Eller varför inte njuta en stund i en solstol på balkongen? Det kan också vara ett enkelt bord med två stolar som dekorerar grusgången upp till din entré. Om du har ett uterum kan du göra om det till ett matrum. Sätt ett stort trädgårdsbord med matchande stolar i mitten av rummet och dekorera sedan resten av rummet med stora krukväxter. Hos oss här på Byggmax hittar du alltid trädgårdsmöblerna för alla dina projekt.

Trädgårdsmöbler att njuta av länge
Oavsett hur du har tänkt använda dina utemöbler så är det viktigt att du tar hand om dem. På så sätt ser de alltid snygga ut och kommer hålla länge. Stora temperaturförändringar och fukt är möblernas största fiende. Därför är det bra att ställa in dem i ett förråd eller garage när hösten kommer, kom ihåg att tvätta av dem först. Se till att olja in trämöbler minst två gånger om året. Ha också en presenning redo att lägga över möblerna när regnet kommer för att skydda mot fuktskador. Glöm inte att täcka över den utebelysning som bara används under sommaren.

Köp utemöbler och trädgårdsmöbler hos Byggmax
Kom in till oss på Byggmax när du bestämt dig för att skaffa nya utemöbler - vi hjälper dig hitta vad du letar efter och har riktigt bra priser.

11 artiklar

 1. Svart konstrotting, ljusgrått tyg
  Loungeset
  2995   kr /st
  5-10 d
 2. 995   kr /st
  3-6 d
 3. Stapelbar, konstrotting, grå
  Trädgårdsfåtölj konstrotting Wiksbo
  495   kr /st
  3-6 d
 4. Konstrotting, 4 stolar, 1 bord, enkel förvaring
  Möbelgrupp Eva Wiksbo
  1995   kr /st
  3-5 d
 5. Grå polywood, aluminium ben
  Bänk Wiksbo 2st
  981   kr /st
  3-6 d
 6. Två fåtöljer, ett bord, två fotpallar
  Fåtöljset
  1995   kr /st
  3-6 d
 7. Vit polywood, aluminium ben
  Bänk Wiksbo 2st
  981   kr /st
  3-6 d
 8. Pris från
  799   kr /st
  2-10 d
 9. Passar ihop med frihängande parasoll, artikelnummer 156805 och 156806
  Parasollfot plast Wiksbo
  Pris från
  199   kr /st
  2-10 d
 10. Pris från
  699   kr /st
  2-10 d
 11. Pris från
  399   kr /st
  2-10 d

11 artiklar