Sargblandare Ljusnan Swebad

Finns i flera utföranden
ART.NR: 687259672
2 komponents sargblandare- badkarsblandare med handdusch i 2 olika utföranden. Sargblandare Ljusnan är en badkarsblandare med handdusch tillverkad i Italien. Denna blandare är avsedd för sargmontage, 2 hål.
Läs mer
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Sargblandare Ljusnan Swebad

2 komponents sargblandare- badkarsblandare med handdusch i 2 olika utföranden
Sargblandare Ljusnan är en badkarsblandare med handdusch tillverkad i Italien. Denna blandare är avsedd för sargmontage, 2 hål. Blandaren är tillverkad i förkromad mässing och finns i utförandet krom och svart. Sargblandaren Ljusnan passar fint tillsammans med Swebads akrylbadkar.

Hantverk med senaste teknologin
Välkommen in i Swebads fabriker, här tillverkas Swebads handfat, badkar och badrumsinteriör! För att kunna säkerställa att alla Swebads möbler håller hög kvalitet och är tåliga i många år framöver så använder vi endast de bästa materialen och har tagit hjälp av olika duktiga leverantörer i Europa för att kunna erbjuda det senaste inom ergonomiska och funktionella lösningar. Vi använder exempelvis gångjärn och systemlösningar från det välkända österrikiska varumärket Blum. Swebads produkter i Kollektion Silksten är omsorgsfullt handgjorda med hjälp av den senaste teknologin. Swebads estetiskt tilltalande badkar är med sin fasta yta och unika konstruktion unika, då alla sprutas och slipas för hand. På så vis är Swebads produkter både design och funktion, något vi brinner för och vill dela med Swebads konsumenter.

Vi ger dig möjligheten att påverka, utveckla och designa. Om köket är hemmets hjärta vill vi påstå att badrummet är hjärtats vänstra kammare och därmed delar förstaplats med köket. De material, färger och former vi väljer att plocka in i badrummet påverkar hur vi mår. Unna dig ett badrum att trivas och leva i.

Tillbehör till kollektion Silksten
Golv- och sargblandare i modern design i olika färger och utföranden för att komplettera produkterna i kollektion silksten.

Utforska Swebads badrumskollektion med fokus på design, kvalitet och funktion
Swebads badrumskollektion är präglad av tre centrala nyckelord: design, kvalitet och funktion. Vi strävar efter att skapa badrumsmöbler som inte bara utmärker sig genom sin estetiska design utan även genom sin höga kvalitet och praktiska funktion. Hos oss på Swebad finner du en omfattande samling badrumsprodukter som sträcker sig från eleganta badkar till funktionella kommoder och stilfulla speglar. Låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum med Swebads förstklassiga produkter.

Design
Swebad är passionerade för att skapa tidlös och visuellt tilltalande design för ditt badrum. Swebads produkter är noggrant utformade för att smälta in med olika inredningsstilar och förbättra estetiken i ditt badrum. Vi vet att ett vackert designat badrum är en fröjd att använda och njuta av.

Kvalitet
Swebads engagemang för högsta kvalitet är outtömligt. Vi använder endast material och tillverkningsmetoder av högsta standard för att säkerställa att Swebads produkter är hållbara och pålitliga. När du investerar i Swebads badrumsmöbler, investerar du i långvarig kvalitet och pålitlighet.

Funktion
Ett badrum måste vara funktionellt och bekvämt. Därför lägger vi stor vikt vid att säkerställa att Swebads produkter inte bara ser bra ut utan också är praktiska och funktionella. Swebads kommoder och badkar är utformade med tanke på användarvänlighet och bekvämlighet.

Golv- och sargblandare i modern design i olika färger och utföranden.

Läs mer
Varumärke Swebad