Stegar och byggställningar

Stegar och byggställningar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Byggställningar är ofta nödvändiga vid renoveringsarbeten. Många väljer att hyra en ställning men har du en egen ställning och en bra stege så får du större frihet.

Med en stege jobbar du säkrare
Du ska inte vara rädd för att utföra arbeten på hög höjd i hemmet! På våra stegar och byggnadsställningar står du säkert när du arbetar. Vi har allt från trappstegar och utskjutbara modeller för proffs och ambitiösa amatörer till enklare hushållsstegar och rejäla, lättmonterade byggnadsställningar. En bra stege gör inte bara arbetet säkrare, du kan även utföra de flesta moment med bra ergonomi. Risken för nackspärr minskar om du tar hjälp av en stege när du rollar taket. Alla produkter i denna kategori håller hög kvalitet och är väl anpassade för sitt ändamål. Hos oss hittar du även tillbehör som en stegfot som gör så att stegen inte riskerar att glida i sidled.

Vi har stegen du behöver
Vi har både stegar för specialändamål och modeller som är mer allround och passar till många olika uppgifter. Om du vill sota själv eller utföra arbetsmoment på tak ska du ta en titt på våra takstegar. Har du en sådan kan du till exempel sätta tillbaka takpannor som lossnat och se över skorstenen ifall den börjar se dålig ut. Från en byggställning kan du jobba med tunga moment som kräver båda händerna. Du får också plats med det du behöver, så att du kan arbeta ordentliga pass utan irriterande avbrott för att till exempel fylla på med ny färg eller nytt spackel.

Hitta prisvärda stegar och byggställningar hos Byggmax
Stegar av bra kvalitet skapar förutsättningar för säkert arbete, utomhus såväl som inomhus. Ta inga onödiga risker när du arbetar, utan satsa på rejäl utrustning från billiga Byggmax!

5 artiklar

 1. 5-steg, stål, 1.5 meter
  Vägg- och takstege Wibe
  1095   kr /st
  2-5 d
 2. Aluminium, 1.5 meter hög, 400 mm breda fotsteg
  Utrymningsstege 400 Wibe
  4906   kr /st
  2-5 d
 3. Aluminium, 1.5 meter hög, 320 mm breda fotsteg
  Utrymningsstege 320 Wibe
  3995   kr /st
  2-5 d
 4. 7-steg, aluminum, 2.1 meter
  Enkelstege Extra Bred Wibe
  1216   kr /st
  2-5 d
 5. Flera storlekar
  Trappa Skeppshult
  2195   kr /st
  3-8 d

5 artiklar