Badrum

Badrummet är ett rum vi tillbringar mycket av vår tid i, vi vill att vårt badrum ska vara personligt och lika unikt som vi själva. Byggmax är företaget som ser glädjen i ditt byggprojekt. Att få färdigställa sina drömmar på egen hand är något speciellt och något som de flesta hemmafixare brinner för. Fixa din dröm via Byggmax och du kommer garanterat att bli en nöjd och lycklig badrumsägare.

Allt för en lyckad badrumsrenovering

Badrummet är ett rum som många väljer att renovera eftersom det är en fröjd att inreda för såväl designers som hemmafixare. Att få sätta sig ned i lugn och ro och planera sitt projekt och sedan se det växa fram till ens drömbadrum är för många något helt fantastiskt. Hos Byggmax hittar du allt som du behöver för att lyckas med ditt nya badrumsprojekt. Vi har allt från golv till tak, kakel och klinker, badrumsmöbler, tillbehör till din dusch och fönster till ditt badrum. Låt resan mot ditt drömbadrum börja.

Från idé till handling

Konstruera ditt drömbadrum med hjälp av våra badrumsrelaterade produkter. Är du en hemmafixare som specifikt gillar renoveringar och DIY-projekt? Då har vi på Byggmax det mesta för dig. Att renovera badrum kan bli kostsamt och kräva mycket arbete. I många fall krävs det dessutom att man behöver anlita VVS-firmor eller elektriker för att kunna färdigställa allt. Läs gärna på om renovering av badrum du sätter igång med arbetet eftersom det finns många detaljer att tänka på. Badrumsinredning, exempelvis val av badkar, kakel och andra förskönande detaljer, är också väsentligt om man vill konstruera ett badrum efter ens tycke och smak. Detta är ofta enklare att välja ut samt både lättare, roligare och mer givande att få installera.

Det är detaljerna som gör det

Ett egengjort badrum kan du designa som du vill och välja ut exakt de detaljer du tycker är viktigast. Vill du ha ett exklusivt och lyxigt rum för bad och dusch kan det vara värt att investera i golvvärme. Fötterna kommer att tacka dig under kalla vinterkvällar då du vandrar över varmt klinker. Rengöring av badrummet sker enkelt med hjälp av våra golvbrunnar, som kan kompletteras av klinkerbrunnar för maximal skönhet. Badrum utan fönster kräver ofta bättre badrumsfläktar och mer ljus i form av snygga och hemtrevliga lampor. Vi har fläktar med justerbar fuktstyrning optimalt anpassade för ditt duschrum. Detta för att undvika att för mycket fukt håller sig kvar i rummet efter en lång och skön varm dusch.

Underhåll dusch, blandare & WC

Badrummet är ett rum vi tillbringar mycket av vår tid i, se till att underhålla det så att det håller sig fräscht länge. I vår guide Underhålla dusch, blandare & WC får du alla våra bästa tips. 

 

Prisvärda hemmabyggen för badrumsdrömmarna

Byggmax tillhandahåller billiga och prisvärda badrum för den händige hemmafixaren. Vi hjälper dig att nå drömmen genom att leverera ett stort sortiment av badrumsinredning och badrumstillbehör i olika former, typer och designer. Behöver du därtill tips och trix kring renoveringen finns vi alltid nära till hands.

Läs mer

52 träffar

Sortera på
TOALETTSTOL GLOSS FRISTÅENDE IDO
IDO
Vit, mjuksits, dolt S-lås
från 1 495  kr /st
WC-sits Trevi IDO
IDO
Mjuksits, för WC-stol Trevi
från 399  kr /st
SPEGELFÄSTE PISLA
Pisla
Finns i flera färger
139  kr /st
WC-sits Sign Spira Adora
Adora
Vit, mjukstängande
från 595  kr /st
WC-sits Universal Adora
Adora
Vit, mjukstängande
från 595  kr /st
WC-sits Cera Adora
Adora
Vit, mjukstängande
från 595  kr /st
Termostat EGO Metro Therm
Metro Therm
Till VLM
1 545  kr /st
Elpatron 30 R Metro Therm
Metro Therm
Passar 30L R
1 249  kr /st
Elpatron Power Metro Therm
Metro Therm
316x193x530mm, 200W
2 555  kr /st
HANDDUSCH POMPAN VIT/KRO 100MM 3 SPRAY ADORA
Adora
Vit, Krom
239  kr /st
DUSCHSLANG 2.1M KROM ADORA
Adora
Krom
189  kr /st
TAKDUSCH MED HANDDUSCH BLANDARE 150C/C INFIGO L ADORA
Adora
Krom
3 195  kr /st
DUSCHBL KROM ANSL UPP 150C/C EXIGO UP 150 ADORA
Adora
Krom
1 275  kr /st
Elpatron 30 E Tillverkningsår efter -98 Metro Therm
Metro Therm
Passar 30L E
1 405  kr /st
DUSCHSET 5-SPRAY KROM 1.75M SLANG ADORA
Adora
Krom
699  kr /st
DUSCHSLANG 1.5M KROM ADORA
Adora
Krom
249  kr /st
HANDDUSCH DOMUM KROM 100MM 3 SPRAY ADORA
Adora
Krom
275  kr /st
HANDDUSCHHÅLLARE F VÄGG KROM ADORA
Adora
Krom
175  kr /st
TAKDUSCH M HANDDUSCH BLANDARE 160 C/C OPUS ADORA
Adora
Krom
4 069  kr /st
TVÄTTSTÄLLBLANDARE KROM MED POPUP VENTIL CITIUS ADORA
Adora
Krom
1 805  kr /st
TVÄTTSTÄLLSBLANDARE KROM MED POPUP VENTIL REGINA ADORA
Adora
Krom
1 665  kr /st
HANDDUSCH 5-SPRAY 115 KROM DOMINUS ADORA
Adora
Krom
229  kr /st
HANDDUSCH 1-SPRAY Ø90 KROM VERUM ADORA
Adora
Krom
165  kr /st
HANDDUSCH VERUM KROM 120MM 1 SPRAY ADORA
Adora
Krom
199  kr /st