Badrum

Badrummet är ett rum vi tillbringar mycket av vår tid i, vi vill att vårt badrum ska vara personligt och lika unikt som vi själva. Byggmax är företaget som ser glädjen i ditt byggprojekt. Att få färdigställa sina drömmar på egen hand är något speciellt och något som de flesta hemmafixare brinner för. Fixa din dröm via Byggmax och du kommer garanterat att bli en nöjd och lycklig badrumsägare.

Allt för en lyckad badrumsrenovering

Badrummet är ett rum som många väljer att renovera eftersom det är en fröjd att inreda för såväl designers som hemmafixare. Att få sätta sig ned i lugn och ro och planera sitt projekt och sedan se det växa fram till ens drömbadrum är för många något helt fantastiskt. Hos Byggmax hittar du allt som du behöver för att lyckas med ditt nya badrumsprojekt. Vi har allt från golv till tak, kakel och klinker, badrumsmöbler, tillbehör till din dusch och fönster till ditt badrum. Låt resan mot ditt drömbadrum börja.

Från idé till handling

Konstruera ditt drömbadrum med hjälp av våra badrumsrelaterade produkter. Är du en hemmafixare som specifikt gillar renoveringar och DIY-projekt? Då har vi på Byggmax det mesta för dig. Att renovera badrum kan bli kostsamt och kräva mycket arbete. I många fall krävs det dessutom att man behöver anlita VVS-firmor eller elektriker för att kunna färdigställa allt. Läs gärna på om renovering av badrum du sätter igång med arbetet eftersom det finns många detaljer att tänka på. Badrumsinredning, exempelvis val av badkar, kakel och andra förskönande detaljer, är också väsentligt om man vill konstruera ett badrum efter ens tycke och smak. Detta är ofta enklare att välja ut samt både lättare, roligare och mer givande att få installera.

Det är detaljerna som gör det

Ett egengjort badrum kan du designa som du vill och välja ut exakt de detaljer du tycker är viktigast. Vill du ha ett exklusivt och lyxigt rum för bad och dusch kan det vara värt att investera i golvvärme. Fötterna kommer att tacka dig under kalla vinterkvällar då du vandrar över varmt klinker. Rengöring av badrummet sker enkelt med hjälp av våra golvbrunnar, som kan kompletteras av klinkerbrunnar för maximal skönhet. Badrum utan fönster kräver ofta bättre badrumsfläktar och mer ljus i form av snygga och hemtrevliga lampor. Vi har fläktar med justerbar fuktstyrning optimalt anpassade för ditt duschrum. Detta för att undvika att för mycket fukt håller sig kvar i rummet efter en lång och skön varm dusch.

 

Prisvärda hemmabyggen för badrumsdrömmarna

Byggmax tillhandahåller billiga och prisvärda badrum för den händige hemmafixaren. Vi hjälper dig att nå drömmen genom att leverera ett stort sortiment av badrumsinredning och badrumstillbehör i olika former, typer och designer. I vårt sortiment finns även microcement som senare år blivit ett populärt ytskikt att använda sig av i badrummet. Behöver du därtill tips och trix kring renoveringen finns vi alltid nära till hands. 

Läs mer

55 träffar

Sortera på
IDO
Vit, mjuksits, dolt S-lås
Från 1 500  kr
Purus
150x75mm
Från 299  kr
IDO
Mjuksits, för WC-stol Trevi
399  kr
Purus
Monteringsplatta för enkel installation av golvbrunn
239  kr
Purus
150X75MM
399  kr
Purus
Vit
209  kr
Purus
Vit
139  kr
Purus
150x25MM
Från 149  kr
Purus
Vit
499  kr
Purus
Rund, 150x13MM
Från 149  kr
Purus
Rostfritt Stål, Grå
79  kr
Somatherm
Finns i flera utföranden
Från 2 565  kr
Somatherm
Finns i flera utföranden
Från 1 135  kr
Somatherm
Finns i flera färger
Från 2 529  kr
Pisla
Finns i flera färger
139  kr
Somatherm
Finns i flera färger
Från 779  kr
Purus
Vit
189  kr
Purus
Rostfritt Stål, Grå
4 679  kr
Somatherm
Finns i flera färger
Från 2 215  kr
Purus
Rostfritt Stål
1 049  kr
Purus
Rostfritt Stål, Grå
6 499  kr