Badrum

Badrum från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Byggmax är företaget som ser glädjen i ditt byggprojekt. Vi vet att bakom varje nytt projekt döljer sig något storslaget. Att få färdigställa sina drömmar på egen hand är något speciellt och något som de flesta hemmafixare brinner för. Fixa din dröm via Byggmax och du kommer garanterat att bli en nöjd och lycklig badrumsägare.

Allt för en lyckad badrumsrenovering
Badrummet är ett rum vi tillbringar mycket av vår tid i, vi vill att vårt badrum ska vara personligt och lika unikt som vi själva. Badrummet är ett rum som många väljer att renovera eftersom det är en fröjd att inreda för såväl designers som hemmafixare. Att få sätta sig ned i lugn och ro och planera sitt projekt och sedan se det växa fram till ens drömbadrum är för många något helt fantastiskt. Hos Byggmax hittar du allt som du behöver för att lyckas med ditt nya badrumsprojekt. Vi har allt från golv till tak, kakel och klinker, badrumsmöbler, tillbehör till din dusch och fönster till ditt badrum. Låt resan mot ditt drömbadrum börja.

Från idé till handling
Konstruera ditt drömbadrum med hjälp av våra badrumsrelaterade produkter. Är du en hemmafixare som specifikt gillar renoveringar och DIY-projekt? Då har vi på Byggmax det mesta för dig. Att renovera badrum kan bli kostsamt och kräva mycket arbete. I många fall krävs det dessutom att man behöver anlita VVS-firmor eller elektriker för att kunna färdigställa allt. Läs gärna på om renovering av badrum du sätter igång med arbetet eftersom det finns många detaljer att tänka på. Badrumsinredning, exempelvis val av badkar, kakel och andra förskönande detaljer, är också väsentligt om man vill konstruera ett badrum efter ens tycke och smak. Detta är ofta enklare att välja ut samt både lättare, roligare och mer givande att få installera.

Det är detaljerna som gör det
Ett egengjort badrum kan du designa som du vill och välja ut exakt de detaljer du tycker är viktigast. Vill du ha ett exklusivt och lyxigt rum för bad och dusch kan det vara värt att investera i golvvärme. Fötterna kommer att tacka dig under kalla vinterkvällar då du vandrar över varmt klinker. Rengöring av badrummet sker enkelt med hjälp av våra golvbrunnar, som kan kompletteras av klinkerbrunnar för maximal skönhet. Badrum utan fönster kräver ofta bättre badrumsfläktar och mer ljus i form av snygga och hemtrevliga lampor. Vi har fläktar med justerbar fuktstyrning optimalt anpassade för ditt duschrum. Detta för att undvika att för mycket fukt håller sig kvar i rummet efter en lång och skön varm dusch.

Prisvärda hemmabyggen för badrumsdrömmarna
Byggmax tillhandahåller billiga och prisvärda badrum för den händige hemmafixaren. Vi hjälper dig att nå drömmen genom att leverera en uppsjö olika badrumstillbehör av olika former, typer och designer. Behöver du därtill tips och trix kring renoveringen finns vi alltid nära till hands.

Produkt 1-24 av 98

 1. Glasmosaik Black Black Nordic kakel
  Svart, 327x327 mm, 2,14 kvm/pkt
  Glasmosaik Black Black Nordic kakel
  209   kr /m2
 2. Toalettpappershållare Beslagsboden BB1098
  svart, rostfritt stål, självhäftande
  Toalettpappershållare Beslagsboden BB1098
  185   kr /st
 3. Handduschhållare FM Mattson Sarona
  Krom/svart, för duschstång med 19mm omkrets
  Handduschhållare FM Mattson Sarona
  199   kr /st
 4. Kakel Atlas Black Nordic kakel
  Svart, 500x250 mm, 1,38 kvm/pkt
  Kakel Atlas Black Nordic kakel
  219   kr /m2
 5. Toalettsits Sign hårdsits IFÖ
  Svart, 150cc, softclose
  Toalettsits Sign hårdsits IFÖ
  849   kr /st
 6. Bottenventil Pop Up Svart Nordic kakel
  Svart, 70x102mm
  Bottenventil Pop Up Svart Nordic kakel
  195   kr /st
 7. Kakel Metro Calacata Svart Nordic kakel
  Svart, 200x100mm, 1 kvm/pkt
  Kakel Metro Calacata Svart Nordic kakel
  319   kr /m2
 8. Kakel Metro Black Nordic kakel
  Svart, 200x100mm, 0,8 kvm/pkt
  Kakel Metro Black Nordic kakel
  269   kr /m2
 9. Tvättställsblandare Nixon Svart Nordic kakel
  Svart, hög, 70x405mm
  Tvättställsblandare Nixon Svart Nordic kakel
  1199   kr /st
 10. WC-sits Duraform Gelia
  Svart, mjukstängande
  WC-sits Duraform Gelia
  Pris från
  499   kr /st
 11. Kakel Alacia Black 30X60 NORDIC KAKEL
  Svart, 600x300mm, 1,08 kvm/pkt
  Kakel Alacia Black 30X60 NORDIC KAKEL
  236   kr /st
 12. Toalettpappershållare Beslagsboden BB1097
  svart, rostfritt stål, självhäftande
  Toalettpappershållare Beslagsboden BB1097
  185   kr /st
 13. Kristallmosaik Black Mix Nordic kakel
  Svart, 300x300mm, 1,27 kvm/pkt
  Kristallmosaik Black Mix Nordic kakel
  699   kr /m2

Produkt 1-24 av 98