Fast Väggparti Vår-Höst 1 del Härdat Isolerglas Aluwhite

Finns i flera bredder
ART.NR: 687173056
Uterumssystem med isolerglas är anpassade att användas från tidig vår till sen höst.
Läs mer
Bredd:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Fast Väggparti Vår-Höst 1 del Härdat Isolerglas Aluwhite

Uterumssystem med isolerglas är anpassade att användas från tidig vår till sen höst. Ett fast väggparti med härdat 2-glas säkerhetsisolerglas, D4-9, avsett för uterum. Det härdade glaset är 5 gånger starkare än ett vanligt glas. Systemet är tillverkat i klassisk design med rena former och kantiga profiler, vilket gör att det passar till de flesta uterumslösningar. Profilerna är av vitlackerad aluminium som ger väggpartiet både ett fördelaktigt utseende och bra hållbarhet. Skenorna är tillverkade av aluminium. Väggpartiet levereras komplett med golvskena, takskena och montagetillbehör. Aluwhite Isoler är ett svensktillverkat uterumssystem anpassat för det nordiska klimatet.

Övrig Information
Förberedelser inför montering. Hålmåttet är det samma som partiets exakta mått i bredd och höjd. (stumma mått) Läs hela monteringsanvisningen innan montering påbörjas.

Teknisk information

  • Höjd: 1990 mm
  • Glas: 2-glas, D4-9. Härdat säkerhetsisolerglas. 2 st 4 mm glas med 9 mm luftspalt. U-värde 2,9
  • Säsong: Vår/Höst
  • Kulör: Vit, RAL9010
Läs mer
Varumärke Aluwhite

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Har du redan en fin uteplats under tak så kan du med enkla medel förlänga både sommarkvällarna och hela utesäsongen, samt bli mindre beroende av vädret. Genom att montera skjutdörrar och kanske komplettera med en bit vägg, så kan du enkelt bygga om din nuvarande uteplats till ett uterum. Därmed ökar du nyttan med din uteplats rejält och gör dessutom att dina utemöbler kommer att hålla längre.