Förvaringsbod

Förvaringsbodar och andra förvaringslösningar för utomhusbruk hittar du till bra pris hos oss på Byggmax. Förvaringsbodar har många funktioner och kan användas till att förvara exempelvis ved, trädgårdsmaskiner, utemöbler och mycket annat.

Förvaringsbod och bygglov

En förvaringsbod kan räknas som en komplementbyggnad vilket gör att bygglov ofta inte behövs. Det är dock alltid en bra idé att läsa på om de aktuella regler som finns innan man börjar med sitt projekt. Några viktiga saker att tänka på innan man börjar är att friggebodar eller förvaringsbodar bara får uppföras utan bygglov om den sammanlagda byggnadsarean inte överstiger 15 kvm. Höjden får inte vara över 3 meter räknat från mark till taknock.

Olika sorters förvaringslösningar

I vårt sortiment hittar du förvaringsbodar av olika slag såsom förrådstält, cykelskjul, redskapsskjul och verktygsbodar i varierande material. Väljer man en förvaringsbod i obehandlat trä får man räkna med att boden kommer att kräva lite underhåll i form av färg/olja genom åren. Väljer man däremot en förvaringsbod i ett material som galvaniserat stål så kommer den att kräva inget eller väldigt lite underhåll från dig. Du kan även hitta enklare varianter på förvaringsbodar hos oss, såsom förvaringstält tillverkade av vattenavvisande material.

Köp prisvärda förvaringsbodar hos Byggmax

Hos oss hittar du förvaringsbodar och förrådstält i olika utförande och material. Välkommen in online eller besök någon av våra butiker.

Filtrera

3 träffar

Sortera på
Canopia
Finns i flera storlekar
Från 8 399  kr
Canopia
Finns i flera storlekar
Från 5 699  kr
Canopia
5 999  kr