Väggväxthus

Har du begränsat med utrymme men drömmer om att kunna odla växter och grönsaker? Då kan ett väggväxthus vara perfekt för dig! Spana in vårt sortiment av olika typer av väggväxthus och förverkliga odlingsdrömmen nu.

Hur fungerar ett väggväxthus?

Ett väggväxthus är placerat längs husets vägg. Du behöver därmed ingen stor trädgård för att kunna ha huset. Dessutom tar ett väggväxthus värme från väggen som huset avger. Växthuset får därför värme från både sol och väggen. En kylig kväll och natt kan husväggens lagrade värme gå till väggväxthuset och på så sätt hålls frosten borta på ett naturligt sätt. Om du har ett källarfönster är det utmärkt att placera ett väggväxthus där. Då kan du ha fönstret på glänt under natten och låta värmen komma in till ditt väggväxthus och skydda växterna från frosten. I värmen i ditt väggväxthus kommer dina växter helt klart trivas och du kan ha växtlighet under hela säsongen.

Välja väggväxthus

Såklart finns det olika storlekar och modeller på väggväxthus för dig att välja på. Det finns mindre väggväxthus för den mindre trädgården eller balkongen. De större väggväxthusen kan ha större växtligheter och kan också inredas med exempelvis en skön stol. Förutom storleken behöver du också välja om du vill ha väggväxthuset i plast eller glas. Även modellerna på väggväxthusen skiljer sig åt. En del har väggväxthus har till exempel öppningsbart tak eller ventilationsfönster, vilket gör att du kan vädra om det blir för varmt. Välj ett väggväxthus som uppfyller dina behov för en lyckad odling. Komplettera sedan väggväxthuset med olika attiraljer såsom hyllor och bevattningssystem.

Köp väggväxthus till bra pris hos Byggmax

Väggväxthus öppnar upp möjligheter för dig att kunna odla växter och grönsaker hela säsongen. Hitta det väggväxthus som passar just dig i vårt sortiment. Vi har väggväxthus för alla hem!

filter-white Filtrera

7 träffar

Sortera på
Halls
Finns i flera storlekar
Från 12 599  kr
Hortus
Transperant
1 052  kr
Hortus
Finns i flera storlekar
Från 299  kr
Hortus
Finns i flera storlekar
Från 377  kr
Canopia
17 199  kr
Canopia
5 349  kr
Canopia
32 999  kr