Pergola

Skapa en lyxigare känsla och förhöj livskvalitén med en pergola på uteplatsen. En pergola blir ett extrarum utomhus där ni kan njuta av gemenskapen med familj och vänner. På Byggmax har vi pergolas i flera olika modeller och storlekar. Ta en titt i vårt sortiment och hitta den bästa varianten för just ert hem.

Pergola – ett flexibelt uterum

En pergola är ett flexibelt uterum som blir en liten oas i trädgården eller på uteplatsen. Grundstrukturen i en pergola är ett uterum med fyra stolpar utan väggar, men numera finns de i olika modeller. Utöver den fristående pergolan, så finns det väggpergola som vilar mot husväggen. Du kan även beställa pergola med eller utan tak. Till ett flertal modeller kan ni köpa till ett praktiskt draperi som skyddar mot insekter och knott. Är det endast under sommarhalvåret ni önskar använda er pergola finns modeller som är lätta att montera ner och sätta upp. Vill ni i stället ha en liten oas året om så har vi pergolas för året-runt-användning.

Pergola med tak för alla väder

Pergola med tak är otroligt uppskattat, och vi förstår varför. Under varma soldagar skapar pergola med tak en skuggig plats att slappa på, samtidigt som det skyddar mot solen. Pergola med takduk är optimalt att ha om ni både vill kunna öppna upp och stänga igen. Men ifall ni även vill kunna sitta i pergolan när regnet smattrar så rekommenderas pergola tak av kanalplast eller stål. Välj en pergola med tak som passar behoven för er familj bäst.

Inred er pergola

När er pergola är på plats är det bara fantasin som sätter gränser på hur ni vill utnyttja utrymmet. Dekorera med ljusslingor eller med slingrande, gröna växter längs stolparna. Ni kan också låta växterna fortsätta uppåt så det blir ett blomstrande växttak. Inuti er pergola kan ni möblera med diverse trädgårdsmöbler, till exempel en trevlig soffgrupp eller varför inte en mysig hängmatta? Med en pergola får ni ett riktigt drömutrymme att spendera ljuva sommarkvällar och soliga dagar på. På ett enkelt och smidigt sätt får ni ett rum extra utan krånglig renovering. Beställ hem er nya pergola från Byggmax idag!

Filtrera

21 träffar

Sortera på
Jabo
6 389  kr
Jabo
6 989  kr
Jabo
5 995  kr
Jabo
6 485  kr
Jabo
Finns i flera färger
Från 8 995  kr
Jabo
Finns i flera färger
Från 8 995  kr
Gop
Finns i flera storlekar
Från 30 249  kr
Gop
Finns i flera utföranden
Från 6 299  kr
Gop
23 249  kr
Gop
42 299  kr
Gop
Finns i flera storlekar
Från 21 199  kr
Gop
39 999  kr
Gop
Finns i flera varianter
Från 4 049  kr
Gop
3 599  kr
Gop
Finns i flera varianter
Från 28 099  kr
Gop
8 199  kr
Gop
51 349  kr
Gop
Finns i flera storlekar
Från 21 249  kr
Gop
Finns i flera utföranden
Från 5 199  kr
Gop
3 049  kr
Gop
Finns i flera utföranden
Från 5 099  kr