Målartvätt Sadolin

1 L
ART.NR: 184311
Sadolin Målartvätt är ett koncentrerat rengöringsmedel som används för grundlig rengöring av olika ytor före målning och lackering.
Läs mer
stk
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Målartvätt Sadolin

Sadolin Målartvätt är ett koncentrerat rengöringsmedel och avfettningsmedel för effektiv borttagning av smuts, fett, nikotin, oljor, med mera. Målartvätt används för grundlig rengöring av olika ytor före målning och lackering, samt för generell rengöring av målade eller lackade ytor.

Behandling

  • För lättare rengöring, blanda 1 del målartvätt med 20 delar vatten.
  • För kraftigt nedsmutsade ytor, blanda 1 del målartvätt med 10 delar vatten.
  • Den färdiga blandningen appliceras på ytan med svamp eller borste.
  • Låt blandningen verka i några minuter och borsta sedan ytan.
  • Skölj noggrant med rent vatten.
  • Skydda glas, aluminium och målade ytor som inte behöver målas om.
Obs! Förvara frostfritt. Tomma förpackningar och vätskerester lämnas till miljöstation.

Läs mer
Varumärke Sadolin
Leverantörens artikelnummer 5072946

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att måla panelen på sitt hus är ett jobb som snabbt ger ett tydligt resultat och dessutom skapar ett gott skydd för lång tid framöver. Se till att planera jobbet väl och ha rätt utrustning till hands så kommer du snart att kunna få njuta av ett vackert och hållbart resultat under lång tid. Bjud gärna in lite vänner så att ni kan hjälpas åt, det blir roligare så!
  • Att måla väggarna inomhus är ett enkelt sätt att förnya ett rum med enkla medel. Därför är det kanske inte så konstigt att det är ett av de vanligaste projekten för hemmafixaren. Som vanligt gäller det att vara noga med förarbetet och att ha rätt grejer till hands, då går jobbet som en dans. Allt du behöver för att lyckas med målningen hittar du på Byggmax såklart.
  • Att måla sin fasad av nyuppsatt panel är ett jobb som snabbt ger ett tydligt resultat och dessutom skapar ett gott skydd för lång tid framöver. Se till att planera jobbet väl och ha rätt utrustning till hands så kommer du snart att kunna få njuta av ett vackert och hållbart resultat. Bjud gärna in lite vänner att hjälpas åt och måla så blir arbetet både roligare och går fortare.
  • Det är rekommenderat att måla taket i samband med att väggarna målas om. På så vis fräschar du upp hela rummet och spar även tid genom att samla allt arbete till ett och samma tillfälle. Då börjar du helt enkelt med att måla taket först och behöver inte heller vara lika noga när du målar vägg- och takvinkeln eftersom väggen ändå ska målas efteråt. Här tjänar du även mycket tid på att måla om flera rum i taget när grejerna ändå är framme och du är igång.