PAVILJONG JULIE PALMAKO

ART.NR: 6441844

Den fyrkantiga paviljongen Julie är det perfekta inslaget för ännu mer trivsel i din trädgård. Julie fungerar som en praktisk uteplats som du enkelt kan placera på din tomt.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

PAVILJONG JULIE PALMAKO

Den fyrkantiga paviljongen Julie är det perfekta inslaget för ännu mer trivsel i din trädgård. Julie fungerar som en praktisk uteplats som du enkelt kan placera på din tomt. Paviljongen är tillverkad i långsamtväxande nordisk gran, ett hållbart material med hög kvalitet och särskilt anpassat för de svenska tuffa väderförhållandena. Att knuttimra är det mest traditionella sättet att bygga stugor och har fortfarande många fördelar som exempelvis att du helt slipper skruvar och spik för att bygga ihop väggarna. En teknik som är enkel även för dig helt utan byggerfarenhet. Paviljongen levereras i delar som knuttimras ihop och med alla nödvändiga fästelement inkluderade. Alla övriga detaljer är färdigkapade vilket gör den enkel att bygga ihop på rätt sätt. 5 års garanti.

Specifikationer

- väggdetaljer med dubbelhaksknutar 28mm
- impregnerade grundbjälkar
- tak och golv av spontade brädor
- impregnerade terrassbrädor
- förankringsstänger
- monteringsbeslag


För att få en komplett paviljong behöver du köpa till:

  • 1x Takspik
  • 9x Shingles
Läs mer
Varumärke Palmako
Leverantörens artikelnummer 103760

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Solen är härlig men ibland kan det vara nödvändigt eller bekvämt att hindra solljuset att nå bostadsutrymmet eller oss själva. Parasoll, paviljong, pergola, skärmtak och markis är några varianter på solskydd för olika ändamål. I denna guide berättar vi lite om de olika typerna och vad som är bra att tänka på vid val och montering av de olika solskydden.