Skjutfönster Vår-Höst 4 delar Härdat Isolerglas Aluwhite

Finns i flera bredder
ART.NR: 687173043
Uterumssystem med isolerglas är anpassade att användas från tidig vår till sen höst.
Läs mer
Bredd:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Skjutfönster Vår-Höst 4 delar Härdat Isolerglas Aluwhite

Uterumssystem med isolerglas är anpassade att användas från tidig vår till sen höst. Ett skjutbart fönsterparti med härdat 2-glas säkerhetsisolerglas, D4-9, avsett för uterum. Det härdade glaset är 5 gånger starkare än ett vanligt glas. Systemet är tillverkat i klassisk design med rena former och kantiga profiler, vilket gör att det passar till de flesta uterumslösningar. Profilerna är av vitlackerad aluminium som ger dörrarna både ett fördelaktigt utseende och bra hållbarhet. Golvskenan är tillverkad av aluminium och har integrerat droppbleck och stansade dräneringshål för bortledning av vatten. luckorna låses inifrån med två låsknoppar som ingår. Fönsterpartierna levereras komplett med golvskena, takskena, sidoprofiler och montagetillbehör. Aluwhite Isoler är ett svensktillverkat uterumssystem anpassat för det nordiska klimatet. Vändbara luckor Aluwhite Isoler har vändbara luckor där luckornas placering bestäms vid montering. Man väljer själv på vilket spår de skjutbara luckorna placeras. Alla luckor är skjutbara.

Övrig information
Justerbara hjul för finjustering. Luckorna har skakskydd för att få en jämn och stabil gång. Sidoprofiler med borstlister för maximal täthet. Skjutpartierna levereras med 2 st draghandtag samt 2 st låsknoppar för låsning inifrån. Förberedelser inför montering. Hålmåttet är det samma som partiets exakta mått i bredd och höjd. (stumma mått) Läs hela monteringsanvisningen innan montering påbörjas.

Teknisk information

  • Höjd: 1190 mm
  • Glas: 2-glas, D4-9. Härdat säkerhetsisolerglas. 2 st 4 mm glas med 9 mm luftspalt. U-värde 2,9
  • Säsong: Vår/Höst
  • Kulör: Vit, RAL9010
Läs mer
Varumärke Aluwhite

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Har du redan en fin uteplats under tak så kan du med enkla medel förlänga både sommarkvällarna och hela utesäsongen, samt bli mindre beroende av vädret. Genom att montera skjutdörrar och kanske komplettera med en bit vägg, så kan du enkelt bygga om din nuvarande uteplats till ett uterum. Därmed ökar du nyttan med din uteplats rejält och gör dessutom att dina utemöbler kommer att hålla längre.