Tillvalspaket Tät Utvändigt till Byggstomme 15m2

Finns i flera modeller
ART.NR: 687262572
Ett tätpaket innehåller material så ni snabbt och smidigt får stommen vädersäkrad. Råspontsluckor gör att taktäckningen går snabbt att få på plats. Råspontluckor är gjorda av råspontbrädor som är sammanfogade till en lucka/skiva för att spara tid och arbete vidmonteringen. OBS! TILLVALSPAKETET GÅR ENDAST ATT KÖPA TILLSAMMANS MED BYGGSTOMME.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Tillvalspaket Tät Utvändigt till Byggstomme 15m2

Tätpaket utvändigt
Ett tätpaket innehåller material så ni snabbt och smidigt får stommen vädersäkrad. Råspontsluckor gör att taktäckningen går snabbt att få på plats. Råspontluckor är gjorda av råspontbrädor som är sammanfogade till en lucka/skiva för att spara tid och arbete vidmonteringen. Medföljer även trekantlister som kan monteras längst ut ovanpå råsponten som pappen kan vikas över. Takpappen Anticon Coverall är en proffspapp som är väldigt enkel att lägga pga låg vikt och stark. Till utsidan av väggstommen medföljer Vindskydd Diffo Proof som är ett extra kraftigt och diffusionsöppet vindskydd som monteras på väggens utsida under ytskiktet/panelen. På utsidan av vindskyddet monteras en medföljande luftläkt på 12mm vid varje stående regel på utsidan av vindduken, på så vis håller den vindduken på plats samt bildar en spalt mellan eventuellt en liggande panel som kan spikas direkt på utsidan, ska ni ha en stående panel behöver ni bara komplettera med en horisontell spikregel för att fästa panelen i som du monteras på utsidan om denna 12mm luftläkten.

Vi använder uteslutande material av hög kvalité, virket är lokalt/svenskt. Underlagspapp och vindduken är av proffskvalité. Det medföljer utförliga anvisningar och tips om hur du enkelt monterar allt tillsammans. Paketet är inplastat med en enklare plast. Bra att lägga över presenning om ni inte tänkt börja bygga med en gång. Detta tillvalspaket paket kommer vara bandat/stå på paketet ”reglar” vid köp av stomme.OBS! Vi levererar tyvärr ej i dagsläget till Gotland.

Läs mer