VÄGGVÄXTHUS QUBE HALLS

Finns i flera storlekar
ART.NR: 6116432
Lätt, läckert och stabilt växthus för dig med odlingsdrömmar.
Läs mer
Storlek:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

VÄGGVÄXTHUS QUBE HALLS

Lätt, läckert och stabilt växthus för dig med odlingsdrömmar.

Växthuset är utformad i en vacker och tidlös stil som passar de flesta trädgårdar och hustyper. Har du en ledig husvägg, murvägg eller garagevägg i din trädgård så är detta växthuset för dig! Finns inte de stora ytorna som behövs för ett fristående växthus blir detta din chans att utnyttja ytan i din trädgård på bästa möjliga sätt.

Qube väggväxthus är ett stabilt litet växthus som är konstruerat med nyutvecklade boxprofiler för optimal styrka. Boxprofilerna garanterar en robust och hållbar konstruktion samtidigt som växthuset har ett enkelt och elegant utseende. En nyskapande design på glidskenan ger dig en stabil dörr som öppnas lätt och när den stängs blir den ett med växthuset och bidrar till den eleganta ytan. Skenan är utan hjul och konstruerad för att säkerställa att dörren inte fastnar eller hoppar ut.

Konstruktion och material

- Aluminiumprofiler
- 0,8 och 1,2 m2: Väggar och tak består av 3 mm härdat glas
- 4,7 och 7,1 m2: 3 mm härdat glas, Tak av 6 mm kanalplast
- Pulverlackerad ytbehandling
Läs mer
Varumärke Halls
Leverantörens artikelnummer F09934
Ladda ner dokument

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett växthus fyller inte bara en praktisk funktion för odling utan kan också vara den sista detaljen för en komplett och vacker tomt, uteplats eller balkong. Växthuset kan även byggas större för att användas som ett uterum att ta en fika i, eller kanske för att avnjuta en sommarkväll med nära och kära. Oavsett vad du väljer kommer växthuset sätta färg på tillvaron med ett glimrade liv av grönska.