VÄXTHUS BRUKA ATRIUM INKL SOCKEL 9M2 HALLS

ART.NR: 6116427
Bruka Atrium är ett elegant och vackert växthus som ger dig ett extra rum i din trädgård.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

VÄXTHUS BRUKA ATRIUM INKL SOCKEL 9M2 HALLS

Bruka Atrium är ett elegant och vackert växthus som ger dig ett extra rum i din trädgård.

Växthuset, eller paviljongen som är sexkantig och hela 9 kvadratmeter, är perfekt för odling, middagsbjudning eller kanske som ateljé – det är bara din fantasi som sätter gränser för vad det kan användas till!

Växthuset är utrustat med dubbla skjutdörrar som löper friktionsfritt fram och tillbaka och det ingår 3 stycken ventilationsfönster med manuell manövrering för extra ventilation.

Du hittar mer exakta mått på växthuset i PDF:n.

Kulör

Bruka Atrium finns i svart färg (hård och tålig pulverlackering).

Material

Bruka Atrium levereras med 3 mm säkerhetsglas i sidorna och 6 mm kanalplast i taket. Kanalplasten är tillverkad av polykarbonat, ett starkt material som håller för påfrestningar.

Sockel

Det finns många fördelar med en sockel och den kan göras på flera olika sätt. Förutom vår färdiga sockel kan man göra en i trä, man kan gjuta en, man kan använda sig av betongblock mm.

Om man gjort sin egen träsockel så riskerar man att den p.g.a. fukt vrider sig så mycket att glasen spricker. Dessutom är livslängden på en träsockel betydligt kortare än livslängden på ditt växthus. Därför är en sockel av stål ett väldigt bra alternativ!

Sockel ingår till detta växthus och är svartlackerad.
Läs mer
Varumärke Halls
Leverantörens artikelnummer F09525-inkl-s
Ladda ner dokument

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett växthus fyller inte bara en praktisk funktion för odling utan kan också vara den sista detaljen för en komplett och vacker tomt, uteplats eller balkong. Växthuset kan även byggas större för att användas som ett uterum att ta en fika i, eller kanske för att avnjuta en sommarkväll med nära och kära. Oavsett vad du väljer kommer växthuset sätta färg på tillvaron med ett glimrade liv av grönska.