Sockelskiva Rock Swisspearl

Finns i flera varianter
ART.NR: 687206980
Sockelskivor som ger dig en snygg och tålig husgrund. En stark och styv fibercementskiva van vid nordiskt klimat. En tålig fasadskiva som står emot röta, mögel och skadedjur.
Läs mer
Utförande:
Storlek:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Sockelskiva Rock Swisspearl

Sockelskivor som ger dig en snygg och tålig husgrund. En stark och styv fibercementskiva van vid nordiskt klimat. En tålig fasadskiva som står emot röta, mögel och skadedjur. Swisspearl Rock är en fasadsockelskiva i fiberarmerad cement med yta av krossad natursten för inklädnad av husgrunder. Skivorna är starka, tål fukt och frost, kan inte ruttna eller rosta, är mögelavvisande och skadedjur lämnar dem ifred. Swisspearl Rock kan grävas ned i mark utan att påverkas negativt. Kan motfyllas 100 mm. Skivan tål att exponeras som den är. Färgskillnader kan förekomma såväl inom skiva eller mellan skivor. Tillbehör: Skruv som borrar och hålförstorar. Finns i skivornas färger EPDM: Distansremsa, 30 mm Vertikal fog- och hörntätning, 90 mm

Läs mer
Varumärke Swisspearl

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med generösare regler gällande vad och hur man får bygga på sin tomt så har intresset de senaste åren ökat för att bygga komplementbyggnader. Attefallshuset Louise är ett rymligt fritidshus med en golvyta på över 23 kvm och dessutom ett mysigt loft på nästan 10 kvm. Varför inte bygga ett tonårsboende på tomten eller en gäststuga som du dessutom kan hyra ut och få in en slant på?
  • Ett hus med träpanel som fasadbeklädnad kan varieras nästan i det oändliga, både utifrån val av panelbräda men också hur den monteras. Dessutom kan panelen målas i valfri kulör eller i en kombination av kulörer, vilket skapar ännu flera möjligheter. På så sätt kan ett hus få ett klassiskt uttryck eller en väldigt modern touch. Valet är ditt och det börjar här!