Asksug Cyklon med HEPA-filter BOXER

Finns i flera modeller
ART.NR: 687163804
Asksug med inbyggd motor och cyklonteknologi och HEPA-filter som ger bättre dammpartikelfiltrering och renare luft
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Asksug Cyklon med HEPA-filter BOXER

Asksug med inbyggd motor och cyklonteknologi och HEPA-filter som ger bättre dammpartikelfiltrering och renare luft. Används till rengöring av t.ex. kamin, spis och grill. Med en asksug kan du enkelt rengöra värmekällor som pelletsbrännare, kamin, spis och liknande. Asksugen är tillverkad särskilt för att kunna hantera aska som innehåller mycket fina partiklar, och där askan kan vara ”varm” lång tid efter att du använt värmekällan. . Cyklonteknologi skapar en konstant kraftig virvel i filtret. Virveln håller smutspartiklarna i konstant rörelse, så att de inte riskerar att sätta igen filtret och hindra rengöringsprocessen. . Ett HEPA-filter enkelt förklarat är ett särskilt filter som samlar upp även de mikroskopiska partiklar som finns inuti dammsugarens utluft. Det ser alltså till att den luft som dammsugaren blåser ut igen i rummet är ren. Tvättbart HEPA-filter. Cyklonteknologi. CE- och Ros-certifierat

Fördelar
  • Effektiv rengöring av kamin, spis och grill
  • Cyklonteknologi – bättre dammpartikelfiltrering
  • Asksug med HEPA-filter
  • CE- och Ros-certifierad


Läs mer
Varumärke Boxer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.