Asksugsfilter HEPA till 10 och 18 liter BOXER

ART.NR: 687163751
Ett HEPA-filter är ett särskilt filter som samlar upp även de mikroskopiska partiklar som finns i dammsugarens utluft
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Asksugsfilter HEPA till 10 och 18 liter BOXER

Ett HEPA-filter är ett särskilt filter som samlar upp även de mikroskopiska partiklar som finns i dammsugarens utluft. Det ser alltså till att den luft som dammsugaren blåser ut igen i rummet är ren. Används mes asksugen Cyclone/HEPA-filter 16–10 liter och 16–18 liter (artikelnr 60187 och 60189)

Fördelar
  • Filter till mikroskopiska partiklar
  • Få ren luft, fri från allergener
  • Används på Boxer Cyclone-maskiner
  • Filter för enkelt byte


Läs mer
Varumärke Boxer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.