Byggstomme Fritidshus 38° 9734x6234 mm med Loft

Finns i flera modeller
ART.NR: 687262571
En byggstomme ger en snabb start på er byggnation, stommarna kapas i datakap med exakt precision så allt passar perfekt vilket kommer underlätta under hela byggnationen. Vi använder uteslutande svenskt virke med hög kvalité. Stommarna levereras i sektioner vilketgör det väldigt enkelt att resa upp sektionerna bredvid varandra och skruva dem tillsammans.
Läs mer
Modell:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Byggstomme Fritidshus 38° 9734x6234 mm med Loft

Fritidshusstomme i färdiga sektioner och förberedd med öppningar
En byggstomme ger en snabb start på er byggnation, stommarna kapas i datakap med exakt precision så allt passar perfekt vilket kommer underlätta under hela byggnationen. Vi använder uteslutande svenskt virke med hög kvalité. Stommarna levereras i sektioner vilketgör det väldigt enkelt att resa upp sektionerna bredvid varandra och skruva dem tillsammans. Stommarna är också förberedda med öppningar för dörr och fönsterhål, se ritningarna för storlek och placering. Det medföljer utförliga anvisningar och tips hur du enkelt monterar allt tillsammans.

Grund
Innan stommen kan monteras krävs att en grund är gjord. Medföljande ritningar illustrerar och specificerar detaljerna för denna process.

Dimensioner och eventuellt isolering
Väggstommarna är byggda i sektioner med 45x170 reglar, alltså kan det isoleras med 170mm, önskas mer isolering rekommenderar vi att ni kompletterar med tex en så kallad installationsregel 45x45mm på insidan där även el och en extra 45mm isolering kan läggas. Takkonstruktionen består av två längsgående limträbalkar i nock och två limträpelare, takåsarna som ligger över är 45x390mm cc1200.

Övrig upplysning/tips
Ofta kräver det bygglov alternativ bygganmälan för att uppföra en byggnad/hus. Kontaktaer kommunens byggnadsnämnd för att ta reda på vad som gäller din fastighet. Enklare ritningar finns att tillgå för eventuell bygganmälan, se ritningar med benämningen ”Bygglov". Allt utom stommarna är inplastat. De är så skrymmande så det är svårt att plasta men ska ni inte börja bygga med en gång så rekommenderar vi att ni lägger över en presenning. Stommarnatar inte skada om de blir blöta, det mesta av fukten hamnar bara på ytan av träet. När taket är på plats ventileras ev. fukt bort. Det som är inplastat är med en enklare plast så likadant där om ni inte tänkt börja med en gång.

Läs mer