Fästningssortiment Brickor och Muttrar, 216 delar Work It by Millarco

ART.NR: 687162915
Sortiment med 216 delar som består av vanliga muttrar och brickor med metrisk gänga som ger säker och exakt montering
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Fästningssortiment Brickor och Muttrar, 216 delar Work It by Millarco

Sortiment med 216 delar som består av vanliga muttrar och brickor med metrisk gänga som ger säker och exakt montering. Brickorna ger en god åtdragningsyta mellan de föremål som ska dras ihop. 30 st. M4-bricka. 30 st. M4-mutter. 30 st. M5-bricka. 30 st. M5-mutter. 30 st. M6-bricka. 30 st. M6-mutter. 10 st. M8-bricka. 10 st. M8-mutter. 8 st. M10-bricka. 8 st. M10-mutter

Fördelar

  • Gör-det-själv-märke i hög kvalitet
  • De vanligaste muttrarna och brickorna
  • Metrisk gänga för exakt montering
  • Kan användas för alla typer av inrättningar


Läs mer
Varumärke Millarco

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att inreda ett förråd eller garage verkar kanske inte så svårt, men det är lätt att inredningen byggs sporadiskt ju fler prylar du samlar på dig. Det är en god idé att skapa en grundlösning som kan anpassas efter såväl nuvarande som framtida behov. I denna guide hjälper vi dig med de nödvändigaste lösningarna så du får ett genomtänkt, välbelyst och brandsäkert utrymme.
  • Hemmafixare som du är behöver du självklart en rejäl arbetsbänk för dina projekt. Det finns många varianter med olika smarta funktioner. Oavsett om du tänker bygga möbler eller snickra leksaker med barnen – en arbetsbänk ska vara stabil. Med en förvaringshylla och hjul under benen har du skapat en riktigt bra arbetsyta för kommande projekt. Här är guiden för att bygga en praktisk arbetsbänk som du trivs med.