Metallfärg Ultima Smooth Svart Hammerite

0,25 L
ART.NR: P-198067
Svart metallfärg som kan appliceras direkt på alla metallytor utomhus - ingen grundmålning behövs. Färgen ger en väderbeständig och blank yta som skyddar din metall i upp till 12 år.
Läs mer
Volym:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Metallfärg Ultima Smooth Svart Hammerite

Hammerite Ultima Smooth metallfärg är en modern, vattenbaserad färg som ger ett optimalt skydd av metall i upp till 12 år. Ultima kan appliceras direkt på alla metallytor utomhus – även rostad och galvaniserad metall, utan att först behöva grundmålas. Färgen ger en perfekt blank och slät yta, är snabbtorkande, väderbeständig och skyddar din metall mot korrosion. Color Lock Technology gör att kulör och glans håller under lång tid. Färgen kan användas till exempelvis dörrar, element, garagedörrar, staket, trädgårdsmöbler och trappor. Den ger en högblank yta i en svart kulör.

Hälsa och miljö

  • Produkten får inte hällas ner i avloppet då det försvårar reningsprocessen i reningsverket.
  • Lämna överbliven färg, tomburkar och lösningsmedel till miljöstationen/återvinningen i din kommun.
Se mer information i säkerhetsdatabladet.
Läs mer
Varumärke Hammerite
Leverantörens artikelnummer 351000040

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att måla metall är något du kanske inte gör så ofta. Men det är faktisk varken krångligt eller svårt. Arbetet är väldigt likt att måla trä förutom att du använder produkter som är anpassade för metall. Du har säkert en hel del plåtdetaljer som skulle behöva lite kärlek. I den här guiden berättar vi hur du lyckas ge dom det.