Julklappstips till barnen | ByggmaxJulklappstips till barnen | Byggmax

Våra bästa julklappstips till barnen

Här har vi samlat våra bästa julklappstips till barnen, julklappar som förgyller både uteplatsen och barnrummet och inspirerar till lek!

Vi har julklapparna som alla barn uppskattar och som håller och skänker glädje under en lång tid framöver. På den här sidan har vi samlat våra bästa julklappstips till barnen, julklappar som förgyller både uteplatsen och barnrummet - och som uppmuntrar till lek. Skapa en lekfull utemiljö med fotbollsmål och basketställ, dekorera barnrummet med härlig väggdekor eller förgyll trädgården med en lekställning - bara för att nämna några exempel. Man ska inte glömma att leken är A och O när det kommer till ett barns utveckling. 

Julklappstips till barnen | ByggmaxJulklappstips till barnen | Byggmax

Lekutrustning till trädgården

Bor ni i hus och har tillgång till en trädgård? Då kan lekutrustning för uteplatsen vara den perfekta julklappen till barnen. Hos oss hittar du ett stort utud av gungor, rutschkanor, studsmattor, stegar, lekställningar, klätterställningar, lektorn, sandlådor, grävskopor och mycket mer.

Lekstugor som bjuder in till fantasifull lek

I vårt sortiment hittar du också ett stort utbud av fantastiska lekstugor i massvis av olika utföranden. En lekstuga i trädgården inspirerar till många timmars lek och vi har garanterat en variant som passar just ert behov. Även om en lekstuga är en dyrare investering så är det en julklapp som kommer att bjuda in till fantastifull lek under flera år framöver. Att montera ihop en lekstuga kan även vara ett roligt projekt att göra tillsammans med barnen. 

Lekstuga | ByggmaxLekstuga | Byggmax
Väggdekor för barn | ByggmaxVäggdekor för barn | Byggmax

Väggdekor till barnrummet

Känns barnrummet lite tråkigt? Köp en häftig väggdekor och förnya rummet med - det är både snabbt och enkelt.

Finns det något bättre än att som barn få sätta upp sitt eget favortimotiv på väggen? En väggdekor är en perfekt julklapp till barnen då den är lätt att sätta upp och lätt att ta ned. Det enda du behöver tänka på är att sätta upp dekoren på en fast, slät och rengjord yta. Eftersom väggdekoren inte binds till underlaget så kan det lätt tas bort utan att lämna klisterrester eller riskera att förstöra väggen. Låt barnens fantasi flöda ikapp med rummet. Hos oss på Byggmax hittar du massvis med väggdekorer för barn med härliga Disney-motiv, färgglada och dekorativa figurer och djur och populära favoriter från film och böcker så som Brandman Sam, Ninja Turtles, Frozen och My Little Pony. Här hittar du hela vårt sortiment av väggdekor