Komplett Uterum 13,7 m2, Classic

Komplett Uterum 13,7 m2, Classic

Sommar | Härdat glas | Classic
Komplett uterum som är anpassat att använda under sommaren. Uterummet fäster du enkelt mot en yttervägg.
51329   kr /st
st
Leveransinfo:
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
5-10 vardagar

Paketet innehåller

Snabba fakta
Varumärke Skånska Byggvaror

Paketet innehåller

Komplett Uterum 13,7 m2, Classic
Komplett uterum som är anpassat att använda under sommaren. Uterummet fäster du enkelt mot en yttervägg. Rummet har 4 mm säkerhetsglas som standard, vilket innebär att det är fem gånger starkare än vanligt gloatglas. Isolervärdet på glaset är 5,9 mm. För att dörrarna ska rulla mjukare och smidigare har de kullagrade nylonhjul. På varje lucka finns det borstlist och hakprofiler för stabilitet och god tätning. Invändig låsknopp kan monteras på de yttersta luckorna. Uterummet har även avlyftsstopp för att hindra obehöriga för att lyfta bort luckorna.

Stommen levereras okapad och obehandlad i ett färdigt paket som är redo för montering. Det är viktigt att ytbehandla träet med en grund- och täckbehandling som även gäller för övrigt trävirke. Kvistlack kan användas mot kådblödning. Glöm inte att alltid läsa anvisningarna på förpackningen innan du behandlar träet.

Kanalplasttak - konstruktion och material

Kanalplasten kommer i färgen opalvit, även kallad mjölkvit. Vilket är en väldigt bra färg på taket, då man inte behöver anstränga sina ögon lika mycket när solen lyser och du sitter i ditt uterum. Taket är tillverkat i polykarbonat som är bra och håller för hårda påfrestningar. Profiler är tillverkade i obehandlad aluminium. Gummilist (EPDM) i profil över under skivan för en extra tätning. Taket ska monteras med c/c 1070 mm. Rekommenderad dimension är takbalkar är 56 mm och avståndet mellan de tvärgående reglarna ska vara 1 meter.

Varför ska man välja en limträstomme?

I förhållande till sin vikt är limträ ett av de starkaste konstruktionsmaterialen och du kan arbeta med större spännvidder än vanligt virke. Limträ varken vrider eller kröker sig vid temperaturskillnader. Det kan även bearbetas med såväl enstaka handverktyg som med maskinella verktyg. Limträ klarar aggressiva miljöer bättre än andra konstruktionsmaterial. Det brinner även långsamt, cirka 1 mm/min. Det går även bra att återanvända eller återvinna.

Tänk på

Det är viktigt att du undersöker vilken snözon just du bor i, detta har att göra med belastningen på taket/stommen. Information om snözoner hittar du under dokument.

Paketet innehåller

Paketet innehåller