LEKSTUGA JENNIE 3,7 M2 PALMAKO

Obehandlad, inv 3,6m2
ART.NR: 6335276

Lekstugan Jenny från Palmako är ett otroligt fint hus i miniformat som garanterat kommer bli uppskattat av barn i alla åldrar.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

LEKSTUGA JENNIE 3,7 M2 PALMAKO

Lekstugan har många detaljer som gör att den påminner väldigt mycket om ett riktigt hus. Den har en ytterdörr med både förstukvist, veranda och staket. Dessutom tre spröjsade fönster och en söt blomlåda. En komplett liten lekstuga som öppnar upp för kreativa lekar!

Jenny är en lekstuga tillverkad av nordisk gran. Lekstugan är en barnvänlig och säker konstruktion med fönster i plexiglas och klämfria dörrar. Den levereras med färdiga väggelement med reglar och stående panel. Du bygger enkelt och snabbt ihop lekstugan på en enda dag.

Palmakos lekstugor är TÜV-certifierade och CE-märkta. Jenny har 5 års garanti. Lämplig för barn från 3 år och under uppsikt från någon vuxen. Endast för hemmabruk utomhus.

Tänk på! Vid montering av dörr så ska det glipa mellan dörr och vägg, detta för att barn inte ska klämma fingrarna.

Detta ingår

-Färdiga väggelement
-16 mm hyvlad råspont till tak och golv
-3 st fönster, en blomlåda
-1 st ytterdörr, staket
-Trallgolv
-Monteringsbeslag

För att få en komplett lekstuga behöver du köpa till:

  • 1x Takspik
  • 1x Underlagspapp
  • 1x SBS Takpapp
  • 3x Shingles

Varför underlagspapp?

Det finns många olika yttertak, t ex takpannor, plåt, takpapp och takshingel. De flesta yttertaken är inte 100% täta i sig och måste ha ett komplement för att få till ett helt tätt och torrt tak. Regn och smältvatten från snö kan tränga sin in under yttertaket. Det kan också bildas kondens under plattorna som kan skapa problem.

Underlagspappens främsta uppgift är alltså att avleda vatten och skydda takets träpanel mot snö, regn, drivvatten och kondens, som kan söka sig in under det övre taktäckningsmaterialet som utgör själva tätskiktet.

Underlagspappen spikas eller häftas på råspont eller annat underlag av trä.

Underlagspapp, precis som namnet antyder, är alltså inte avsedd att användas som enda taktäckning.

Läs mer
Varumärke Palmako
Leverantörens artikelnummer 109459

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En lekstuga på tomten kan vara så mycket mer än bara ett hus i miniatyr och endast fantasin sätter gränser för vad du kan skapa. Ta med barnen i både planerandet och byggandet och låt dem få utlopp för sin fantasi. När bygget väl är klart kommer det att snabbt ändras från hus till att bli en affär, för att i nästa sekund vara en raket på väg att utforska nya världar.