Lekstuga Sam 2,6kvm Palmako

2,4 m2, obehandlat trä
ART.NR: 7103701

Lekstugan Sam från Palmako är en klassisk lekstuga som du enkelt bygger ihop tillsammans med ditt barn. Den knuttimrade lekstugan är perfekt för alla åldrar.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Lekstuga Sam 2,6kvm Palmako

Lekstugan Sam från Palmako är en klassisk lekstuga som du enkelt bygger ihop tillsammans med ditt barn. Den knuttimrade lekstugan är perfekt för alla åldrar. Detaljerna, så som spröjsen på fönstren, den lekvänliga lilla verandan och de vackra formerna på vindskivorna, gör den till en liten pärla i din trädgård!

Lekstugan levereras omålad så att du och ditt barn kan låta fantasin flöda för att skapa er egen unika stuga. Den barnvänliga, säkra konstruktionen har fönster i plexiglas och klämfria dörrar. Lekstugan levereras i delar som knuttimras ihop. Du bygger enkelt och snabbt ihop lekstugan på en enda dag!

CE-märkt

Lekstugan är TÜV-certifierad samt CE- och FSC-märkt.

Garanti

Palmakos Sam har 5 års garanti och är lämplig för barn över 3 år.

- Tillverkad av nordisk gran.
- Invändigt mått: 2,4 kvm
- Endast för hemmabruk utomhus.

Ingår

- 19 mm knuttimmer
- Golvbjälklag
- 16 mm hyvlad råspont till tak och golv
- 1 st fönster
- 1 st ytterdörr
- Trallgolv, terrass
- Monteringsbeslag

För att få en fullständig stuga behöver du köpa till:

  • 1x Takspik
  • 1x Underlagspapp
  • 1x SBS Takpapp
  • 3x Shingles

Varför underlagspapp?

Det finns många olika yttertak, t ex takpannor, plåt, takpapp och takshingel. De flesta yttertaken är inte 100% täta i sig och måste ha ett komplement för att få till ett helt tätt och torrt tak. Regn och smältvatten från snö kan tränga sin in under yttertaket. Det kan också bildas kondens under plattorna som kan skapa problem.

Underlagspappens främsta uppgift är alltså att avleda vatten och skydda takets träpanel mot snö, regn, drivvatten och kondens, som kan söka sig in under det övre taktäckningsmaterialet som utgör själva tätskiktet.

Underlagspappen spikas eller häftas på råspont eller annat underlag av trä.

Underlagspapp, precis som namnet antyder, är alltså inte avsedd att användas som enda taktäckning.

Leveransinfo

Skrymmande artiklar från denna leverantör lossas med lastbil med påhängstruck i området söder om postnummer 78 000. Chauffören lastar av så nära som möjligt på önskad plats. Bor du ovanför postnummer 78 000 så kommer chaufför att kontakta dig med information on hur varan kan lossas.
Läs mer
Varumärke Palmako
Leverantörens artikelnummer 101761

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En lekstuga på tomten kan vara så mycket mer än bara ett hus i miniatyr och endast fantasin sätter gränser för vad du kan skapa. Ta med barnen i både planerandet och byggandet och låt dem få utlopp för sin fantasi. När bygget väl är klart kommer det att snabbt ändras från hus till att bli en affär, för att i nästa sekund vara en raket på väg att utforska nya världar.