LEKSTUGA TOM 4 M2 PALMAKO

Grundmålad, inv 3,8m2
ART.NR: 6441831

Lekstugan Tom från Palmako är ett otroligt charmigt hus i miniformat som med sina detaljer ser ut att vara hämtat direkt från en saga.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

LEKSTUGA TOM 4 M2 PALMAKO

Inne i lekstugan har barnet oändligt med möjligheter att skapa sitt eget hemtrevliga lilla krypin. Lekstugan har dessutom ett litet loft som gör lekstugan Tom till den solklara favoriten. Lekstugan har även flera fönster, alla med både fönsterluckor och blomlådor.

Tom är en lekstuga tillverkad av nordisk gran. Levereras grundmålad. Lekstugan är en barnvänlig och säker konstruktion med fönster i plexiglas och klämfria dörrar. Den levereras med färdiga väggelement med reglar och stående panel. Du bygger enkelt och snabbt ihop lekstugan på en enda dag.

Palmakos lekstugor är TÜV-certifierade och CE-märkta. Tom har 5 års garanti och är lämplig för barn över 3 år. Endast för hemmabruk utomhus.

Tänk på! Vid montering av dörr så ska det glipa mellan dörr och vägg, detta för att barn inte ska klämma fingrarna.

Detta ingår

-Färdiga väggelement
-Golvbjälklag
-16 mm hyvlad råspont till tak och golv
-4 st fönster
-Plexiglas
-1 st ytterdörr
-Skorsten, blomlådor
-Monteringsbeslag

För att få en fullständig stuga behöver du köpa till:

  • 1x Takspik
  • 1x Underlagspapp
  • 1x SBS Takpapp
  • 3x Shingles

Varför underlagspapp?

Det finns många olika yttertak, t ex takpannor, plåt, takpapp och takshingel. De flesta yttertaken är inte 100% täta i sig och måste ha ett komplement för att få till ett helt tätt och torrt tak. Regn och smältvatten från snö kan tränga sin in under yttertaket. Det kan också bildas kondens under plattorna som kan skapa problem.

Underlagspappens främsta uppgift är alltså att avleda vatten och skydda takets träpanel mot snö, regn, drivvatten och kondens, som kan söka sig in under det övre taktäckningsmaterialet som utgör själva tätskiktet.

Underlagspappen spikas eller häftas på råspont eller annat underlag av trä.

Underlagspapp, precis som namnet antyder, är alltså inte avsedd att användas som enda taktäckning.

Läs mer
Varumärke Palmako
Leverantörens artikelnummer 108936

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En lekstuga på tomten kan vara så mycket mer än bara ett hus i miniatyr och endast fantasin sätter gränser för vad du kan skapa. Ta med barnen i både planerandet och byggandet och låt dem få utlopp för sin fantasi. När bygget väl är klart kommer det att snabbt ändras från hus till att bli en affär, för att i nästa sekund vara en raket på väg att utforska nya världar.