Lusthus Palmako Hanna 8m2 (inv.7,6m2)

7,6 m2, obehandlat trä
ART.NR: 7103789

Lusthuset Hanna är en mysig detalj till din trädgård. Det perfekta utrymmet för att skapa en trevlig umgängesyta även för den lilla trädgården.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Lusthus Palmako Hanna 8m2 (inv.7,6m2)

Knuttimrat lusthus Hanna med smakfulla detaljer är en mysig detalj till din trädgård. Det perfekta utrymmet för att skapa en trevlig umgängesyta även för den lilla trädgården. De stora fönstren har vackra detaljer med spröjs. Dubbeldörrarna levereras komplett med stora fönster och dörrhandtag med lås. Lusthuset har stabila knuttimrade väggar och fönster på fem av åtta sidor, vilket ger ett vackert ljusinsläpp samtidigt som den skyddar mot sol. En vacker utsmyckning till din trädgård som du enkelt målar och inreder för att passa just ditt hem.

Lusthuset är tillverkat i långsamtväxande nordisk gran, ett hållbart material med hög kvalitet och särskilt anpassat för de svenska tuffa väderförhållandena.

Att knuttimra är det mest traditionella sättet att bygga och har fortfarande många fördelar som exempelvis att du helt slipper skruvar och spik för att bygga ihop väggarna. En teknik som är enkel även för dig helt utan byggerfarenhet.

Lusthuset levereras i delar som knuttimras ihop och med alla nödvändiga fästelement inkluderade. Alla övriga detaljer är färdigkapade vilket gör den enkel att bygga ihop på rätt sätt. Kraftiga, djupimpregnerade grundbalkar ger huset stabilitet och en lång livslängd.

Garanti: 5 år

Ingår
- Väggdetaljer med dubbelhaksknutar 34mm
- Tak och golv av spontade brädor
- Förankringsstänger
- Monteringssats
- Färdiga takelement
- Gummitätningar och silikon (dörr/fönster)
- Låg metallbelagd tröskel
- Glas
- Spröjs
- Cylinderlås
- Dörrkarm av limträ

OBS! Huset levereras omålat.

För att få ett komplett lusthus behöver du köpa till:
- 1x Takspik
- 8x Shingles

Leveransinfo
Skrymmande artiklar från denna leverantör lossas med lastbil med påhängstruck i området söder om postnummer 78 000. Chauffören lastar av så nära som möjligt på önskad plats. Bor du ovanför postnummer 78 000 så kommer chaufför att kontakta dig med information on hur varan kan lossas.
Läs mer
Varumärke Palmako
Leverantörens artikelnummer 103724