LUSTHUS VERONICA 7 PALMAKO

Obehandlad, 9,4 m2
ART.NR: 6441843

Lusthuset Veronica är ett vackert komplement till din trädgård. Förläng utesäsongen med detta klassiska lusthus, den perfekta samlingsplatsen för dina nära och kära. Veronica 7 har stora fönster med vackra detaljer som spröjs och en mjuk snidad form.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

LUSTHUS VERONICA 7 PALMAKO

Lusthuset Veronica är ett vackert komplement till din trädgård. Förläng utesäsongen med detta klassiska lusthus, den perfekta samlingsplatsen för dina nära och kära. Veronica 7 har stora fönster med vackra detaljer som spröjs och en mjuk snidad form. Dubbeldörrarna levereras komplett med dörrhandtag och lås. Med fönster åt samtliga håll får man ett oslagbart ljusinsläpp samtidigt som paviljongen effektivt skyddar mot sol. En smakfull detalj till ditt hem med klassiska detaljer så som den karaktäristiska knoppen på taket och spröjs på alla fönster.

Lusthuset är tillverkat i långsamtväxande nordisk gran, ett hållbart material med hög kvalitet och särskilt anpassat för de svenska tuffa väderförhållandena. Lusthuset levereras i färdiga väggelement med alla nödvändiga fästelement inkluderade. Alla övriga detaljer är färdigkapade vilket gör den enkel att bygga ihop på rätt sätt. Kraftiga djupimpregnerade grundbalkar ger huset stabilitet och en lång livslängd. 5 års garanti.

Specifikationer

- färdiga väggelement
- impregnerade grundbjälkar
- tak och golv av spontade brädor
- färdiga takelement
- dörrkarm av limträ
- låg metallbelagd tröskel
- glasad dörr/fönster
- cylinderlås
- monteringsbeslag


OBS! Huset levereras omålat.

För att få ett komplett lusthus behöver du köpa till:

  • 1x Takspik
  • 9x Shingles
Läs mer
Varumärke Palmako
Leverantörens artikelnummer 107373